Już byliśmy wysoko w tabeli, wygrywaliśmy mecze i to ludzi na stadion nie ściągnęło.
Teraz zmieniło się tyle, że w końcu przy pełnym stadionie nasi piłkarze nie spękali i rozegrali historyczny mecz i to jeszcze z kim. I w tym można mieć nadzieję, że zatrzyma to na trochę część publiczności.
Odp: Bilety Pogoni - 24/02/2014 01:39
Klub anulował rezerwacje w systemie online i na dzień dzisiejszy mamy ~2995 biletów sprzedanych na Cracovię. Trzeba liczyć, że około 80% jak nie więcej to posiadacze karnetów. niezły wynik, ale w sezonie po awansie do E-klasy ktoś pisał o 4 tys karnetów. Nie wiadomo ile w tym prawdy.
Odp: Bilety Pogoni - 24/02/2014 16:45
Z ciekawości zajrzałem na stronę. Może to i dobry pomysł.
A dziś kupiono ponad 40 biletów bo jest 3038 . To nieźle jak na termin dość odległy że się cos zaczyna kręcić.
Frekwencja ważna rzecz.
Odp: Bilety Pogoni - 26/02/2014 16:36
Nie wiem na co czekać z kupnem biletu gdy w perspektywie mecz z Crakovią. Na wynik z Bielska? Trzeba już sie brać za ten mecz a poprzez schodzące bilety nakręci sie frekwencja i atmosfera jeszcze lepsza niż przed Lechem.
Odp: Bilety Pogoni - 26/02/2014 17:10
A ja nie wiem na co to narzekanie, ze ludzie jeszcze nie kupuja biletu. Nie robcie problemu zanim tak naprawde powstal. Sprzedaz ruszy do przodu jak oglosza, ze juz mozna nabyc bilety w kasach, pojawia sie plakaty, zapowiedzi itp. Ludzie maja swiadomosc, ze bilet i tak dostana, bo na meczu z Lechem nie zabraklo, wiec to nie jest polowanie jak na bilet do kina w Heliosie w tanie wtorki. Uspokojta sie, o frekwencje raczej bym sie nie martwil. Zamiast siac propagande i zastanawiac sie dlaczego Kowalski nie kupil biletu proponuje nakrecac znajomych co do meczu, a w sobote sie wybrac na Marsz.
Odp: Bilety Pogoni - 27/02/2014 22:01
Nie narzekanie. Po prostu schodzące bilety właśnie napędzają ludzi i robią dobre ciśnienie na mecz. To najlepsza reklama i gwarancja frekwencji. Dlatego warto sie pospieszyć skoro i tak ktoś zamierza iść na ten mecz.
Odp: Bilety Pogoni - 04/03/2014 11:22
Witam jak jest tu kolekcjoner biletów Pogoni to nie da znać na maila podeśle wykaz moich powtórek na sprzedaż/wymianę .Jest też trochę zdjęć starych i nowych
Tam wezwali mnie bym do nich dołączył, dołączył do tańca umarłych.
W krąg ognia podążyłem za nimi, do samego środka......Kiedy czujesz, że nadchodzi twój czas, bądź gotów.
Pożegnaj się ze wszystkimi, łyknij gorzałki i zmów modlitwę.
Odp: Bilety Pogoni - 04/03/2014 12:46
Jak to jest z kupowaniem biletów dla innych osób w Fanshopie - muszę faktycznie okazywać karty kibica tych osób (jak jest napisane na oficjalce), czy wystarczy podać numery PESEL tych osób?
Odp: Bilety Pogoni - 04/03/2014 13:31
w innych punktach to nawet mogą być problemy z kupieniem biletu komuś jak sie ma kartę. popierdolone to wszystko, co to za czasy zajebane:/
Parę razy już tak komuś kupowałem i nigdy nie miałem z tym problemu niezależnie czy to było w Fan Shopie czy w kasach w budynku klubowym. Ostatnio nawet PESEL nie był potrzebny, wystarczyło imię i nazwisko podać. Karta nie była potrzebna.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.