Odp: Bilety Pogoni - 21/02/2014 17:07
Przez neta juz wszystkie bilety poszly! Zostaly tylko bilety do zakupienia w kasie przed meczowej( ok 2tys) takie sa przepisy nie mozna wszystkich biletow sprzedac przez internet.
W KONCU BEDZIE KOMPLET !!! PORTOWCY TYLKO ZEBY SIE NIE OSRALI PRZED DOPINGIEM
KTO WYGRA MECZ!!!!!?
Odp: Bilety Pogoni - 21/02/2014 17:47
Rzeczywiście dziś dobra okazja do upomnienia sie o stadion. Wyobrażam sobie jakie tłoki bedą przy wejściach. Oby rzeczywiście był komplet.
Odp: Bilety Pogoni - 22/02/2014 13:37
To wszystko to jakas parodia. Karnet kupiony w srode przez neta, potwierdzenie zakupu i przelewu, potem transakcja anulowana a kasy nie ma. Ani karnetu ani pieniedzy. W efekcie "dama"w reklamacji zaprosiła do zakupu biletu i powiedziała że to nie jej sprawa. Pytanie brzmi: co to za dział reklamacji, który dodam że w brzydki sposób zaprasza do kasy biletowej? To tak sie dziś załatwia reklamacje? Dziś byłem po raz drugi i dostałem zaproszenie do przyjśca w poniedziałek. Oby to sie nie ciągnęło do następnego meczu...będąc pół godziny przed meczem na bramce, na trybunach byłem coś przed 10 minutą.
Odp: Bilety Pogoni - 23/02/2014 00:10
W związku z dużym zainteresowaniem informacją, o liczbie sprzedanych biletów na spotkania Pogoni, postanowiłem kontynuować i rozwijać ten pomysł. Niektórzy pewnie już kojarzą adres strony:
http://biletynapogon.pl
Strona przeszła lifting, także po to, żeby można ją było bez problemu obsługiwać na smartfonach, tabletach itp. oraz pokazuje już dane ze sprzedaży biletów na kolejne spotkanie u siebie. W chwili obecnej strona aktualizuje się co 30 minut. Jestem także po wstępnych rozmowach ze Stowarzyszeniem i być może projekt ten jeszcze bardziej się rozwinie.
Wszelkie różnice z tym co podaje klub, a co widoczne jest na stronie mogą wynikać z dwóch rzeczy:
1. Nie podano publicznie ile biletów kupili kibice gości (system online zlicza je zawsze jako w całości wykupione)
2. Nie podaje się także ilości osób w strefach VIP i media. wg systemu sprzedaży online, to może być nawet 600 osób.
Odp: Bilety Pogoni - 23/02/2014 13:55
Jak myślicie jak będzie na Cracovii? Z jednej strony mecz bardzo atrakcyjny, wysoka forma naszych pupili a z drugiej strony termin jest jaki jest
Jak myślicie jak będzie na Cracovii? Z jednej strony mecz bardzo atrakcyjny, wysoka forma naszych pupili a z drugiej strony termin jest jaki jest
Co jest złego w terminie meczu? Niedziela dzień wolny od pracy dla zdecydowanej większości kiboli, godzina 13 a więc spokojnie można dojechać i wrócić nawet z najdalszych zakątków województwa.
Nie ma co popadać w paranoję, że termin jest zły. Zły to jest piątek/poniedziałek o 18:00 bo wtedy czasami trudno po pracy zdążyć.
Po takiej reklamie jaką zrobili kibice i piłkarze na meczu z Lechem, każdy wynik poniżej 10 tys. to będzie dla mnie dramat.
Odp: Bilety Pogoni - 23/02/2014 14:56
Dla mnie też termin okey, ale jakoś nie kojarze w ostatnich latach jakiegoś naprawdę niezapomnianego meczu koło godziny 13 więc stąd moje wnioski. Chciałbym się pozytywnie zaskoczyć.
Odp: Bilety Pogoni - 23/02/2014 20:31
Wygrywamy w Bielsku,ładna pogoda=10-12 tys.
wygrana,brzydka pogoda=8-10 tys.
remis,ładna pogoda=8-10 tys.
porażka,ladna pogoda=6-8 tys
porażka brzydka pogoda=5-7 tys.
To tak dla zabawy.Pewne znaczenie niekorzystne będzie miał tez fakt że transmisja jest na Polsacie.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.