Mi tak się kiedyś tak zdarzyło, jak za szybko po wykupie zamknąłem stronę. Tak przynajmniej twierdziła pani pod telefonem klubowym. Spróbuj kupić jeszcze raz, jak anulowało. Mi się tak udało, a pobraną kasę za anulowaną transakcję mi zwrócili po telefonie do klubu.
Odp: Bilety Pogoni - 19/02/2014 22:52
nie rozumiem po co wy liczycie sami ile jest wolnych miejsc skoro ta informacja jest podawana na bieżąco przed każdym meczem.
jeżeli się nie mylę, to wpłaty są na zasadzie payU, tzn możesz nawet w dniu meczu kupić bilet przez internet i będziesz miał nabity. Jeżeli jestem w błędzie niech mnie ktoś poprawi.
Odp: Bilety Pogoni - 20/02/2014 00:41
nie byłbym taki pewien, że 14tyś.
Śledziłem sprzedaż biletów i jak tylko została rozpoczęta to 2.02.14 było dostępnych 11523 biletów
Odp: Bilety Pogoni - 20/02/2014 12:35
Ludzie, pamiętacie mecz z Górnikiem? Wówczas bilety sprzedawały się słabiej a i tak było wspaniale. Ja jestem optymistą.
Odp: Bilety Pogoni - 20/02/2014 14:02
Jak założyć konto w tym systemie online? Nie kupowałem tak nigdy biletów, nie ma opcji zarejestruj, a system nie rozpoznaje ani mojego Peselu ani maila.
Jak założyć konto w tym systemie online? Nie kupowałem tak nigdy biletów, nie ma opcji zarejestruj, a system nie rozpoznaje ani mojego Peselu ani maila.
Konto z tego co wiem jest zakłądane automatycznie przy wyrobieniu karty kibica. Podajesz Pesel oraz jako hasło nazwisko wielkimi literami (chyba bez polskich znaków, ale tego nie jestem pewien).
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.