Odp: Bilety Pogoni - 27/09/2013 15:05
A co z osobami, stałymi nabywcami karnetów, które na rundę jesienną karnetu nie kupiły z powodu braku zniżek? Znowu zostaną potraktowane jak reszta "nie stałych" kibiców?
Ja również nie kupiłem karnetu ale teraz po 150zł pewnie kupię bo nawet gdybym teraz miał karnet który kosztowałby mnie 375zł to ten rabat dla bywalców (75zł) przy takiej cenie nie zrekompensowałbym tego wydatku nawet biorąc pod uwagę fakt że na wiosnę meczy będzie mniej.
A co z osobami, stałymi nabywcami karnetów, które na rundę jesienną karnetu nie kupiły z powodu braku zniżek? Znowu zostaną potraktowane jak reszta "nie stałych" kibiców?
No niestety, ale w tym przypadku już nie jesteś stałym nabywcą karnetu
Ja również nie kupiłem karnetu ale teraz po 150zł pewnie kupię bo nawet gdybym teraz miał karnet który kosztowałby mnie 375zł to ten rabat dla bywalców (75zł) przy takiej cenie nie zrekompensowałbym tego wydatku nawet biorąc pod uwagę fakt że na wiosnę meczy będzie mniej.
W życiu bym się nie spodziewał, że będę mógł kupić karnet na wiosnę za 75zł To chyba pewna rekompensata za te też niespodziewane 375zł na jesieni Trzeba przyznać, że teraz ceny karnetów są przystępne, plus oby nadal dobra forma Portowców i frekwencja powinna rosnąć
Odp: Bilety Pogoni - 27/09/2013 22:11
Zmiany oczywiście na plus, ale wiadomo... Łatwo zniechęcić, ciężko znów zachęcić. Negatywna opinia idzie w świat błyskawicznie, pozytywna dziesięć razy wolniej.
Odp: Bilety Pogoni - 13/10/2013 19:42
Panowie mam pytanie. Mam kupione bilety na Koronę i Zagłębie. Okazało się jednak że nie bedę mógł iść na te mecze. Czy jest możliwość anulowania biletów. Dodam też że bilety papierowe niestety się zagubiły. Są tylko nabite na kartę.
Proszę o jakieś info
Odp: Bilety Pogoni - 23/10/2013 14:33
Dz is chcac kupic bilety na 15 na dwa mecze Korone i Piast,usluszalem ze niema takiej mozliwosci,bo sektor jest jeszcze zablokowany ipowiedziano mi zebym przyszedl po bilety po meczu z Korona
Odp: Bilety Pogoni - 27/10/2013 22:27
Czy aby kupić bilet w fanshopie (dla bliskiej osoby)muszę mieć ze sobą jej kartę kibica? Z góry dziękuję za odpowiedź.
Nabijaja w systemie. Tak samo jak idziesz z karta. Nie nabijaja Ci bezposrednio na karte tylko w systemie. A jak kupujesz online to co? Karte wsadzasz do stacji dyskow czy jak?
Odp: Bilety Pogoni - 28/10/2013 20:14
panowie jak jutro otwarte są kasy żeby kupić bilet. Od 10 czy 11. A w fanshopie tez można jutro kupić czy tylko kasy
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.