To jeden z czynników i jak wynika z przytoczonych przez Ciebie danych ma to wpływ.Lubin ,Kielce i Gliwice to miasta sporo mniejsze od nas i mające konkurencje w promieniu 100-150 km.Bydgoszcz trudno zaliczyć do tych mających nowy obiekt.Na pewno można zrobić więcej marketingowo by frekwencje na tej ruinie poprawić.Sposób działania z karnetami sporo obniżył liczebność.Jest jednak masa czynników dlaczego jest jak jest.
Odp: Bilety Pogoni - 13/09/2013 14:57
Jutro pobawie sie w statystyki sezonowe, chyba ze ktos takimi dysponuje. Mysle, ze to wiecej wyjasni. Zgadzam sie jednak, ze na taka frewkencje wplyw ma wiele czynnikow, z ktorymi klub zdaje sobie nie radzic albo po prostu nie chce sobie radzic (tak to przynajmniej wyglada).
Od poniedziałku kibice mogą kupować bilety przez internet. Na stronie internetowej https://kupbilety.pogonszczecin.pl/ można w wygodny sposób kupić wejściówkę na najbliższe spotkanie. Aby zakupić bilet przez internet, trzeba mieć wyrobioną kartę kibica. Sprzedaż On-Line potrwa do samego spotkania! Wejściówkę można nabyć w wygodny sposób, bez konieczności wychodzenia z domu.
[...]
Myślę że warte odnotowania.
http://pogonszczecin.pl/aktualnosci/4926/Bilety-na-Podbeskidzie.html
Od poniedziałku kibice mogą kupować bilety przez internet. Na stronie internetowej https://kupbilety.pogonszczecin.pl/ można w wygodny sposób kupić wejściówkę na najbliższe spotkanie. Aby zakupić bilet przez internet, trzeba mieć wyrobioną kartę kibica. Sprzedaż On-Line potrwa do samego spotkania! Wejściówkę można nabyć w wygodny sposób, bez konieczności wychodzenia z domu.
[...]
Czyli jednak da się Gratulacje...
Takie pytanie mam w związku z tym, jeśli np kupi się w ten sposób bilet godzinę przed meczem a płaci się przelewem to bilet od razu zostaje nabity na kartę kibica czy trzeba czekać, aż przelew do nich dojdzie ? Bo jeśli trzeba czekać aż przelew zostanie zaksięgowany to mija się to z celem ?
Od razu mówię, nie znam się dlatego o to pytam, nie bić : P
Odp: Bilety Pogoni - 21/09/2013 12:59
Ktoś wie dlaczego mimo informacji o możliwości internetowego zakupu biletów aż do samego spotkania - sprzedaż online została zakończona wczoraj o 23:59 ?
Ktoś wie dlaczego mimo informacji o możliwości internetowego zakupu biletów aż do samego spotkania - sprzedaż online została zakończona wczoraj o 23:59 ?
Dobre pytanie. Dzisiaj po odespaniu podróży z Poznania także chciałem w ten sposób zakupić, a tutaj "niespodzianka". Nawet przez chwilę pomyślałem, że to moja naiwność i źle zapamiętałem wcześniejsze info o zakupie wejściówek "nawet" w dniu meczu. Widzę jednak, że kolejny raz klub wprowadza ludzi w błąd:
Dobre pytanie. Dzisiaj po odespaniu podróży z Poznania także chciałem w ten sposób zakupić, a tutaj "niespodzianka". Nawet przez chwilę pomyślałem, że to moja naiwność i źle zapamiętałem wcześniejsze info o zakupie wejściówek "nawet" w dniu meczu. Widzę jednak, że kolejny raz klub wprowadza ludzi w błąd:
Pogoń Szczecin SA
Ważna informacja dot. sprzedaży biletów ON-LINE na mecz z Podbeskidziem: dziś zmagaliśmy się z kłopotami technicznymi i przez kilka godzin nie można było kupować biletów. Problemy zostały już zażegnane i ponownie można kupować wejściówki na mecz przez internet. Przepraszamy za utrudnienia i zachęcamy do skorzystania ze sprzedaży On-line, która potrwa do samego meczu.
Odp: Bilety Pogoni - 22/09/2013 23:11
witam, w piątek w kasie klubu kupowałem bilet na mecz z Podbeskidziem na 2 strefę na 13 sektor i mam pytanie czy istnieje możliwość anulowania tego biletu i przy dopłacie zamienienie go na 3 strefę na 7 sektor? Bo tam będą moim znajomi i teraz nie wiem co zrobić i chciałbym wiedzieć czy istnieje taka możliwość?
Odp: Bilety Pogoni - 23/09/2013 15:28
Czy ktoś z Was wie czy jest możliwość przekazania biletu, jeżeli kumpel oddał krew i dostał "voucher" na bilet ale z niego nie skorzysta? Voucher jest oczywiscie na niego, ale moze z jego dowodem jakbym poszedł to da rade?
Na jutrzejszej konferencji prasowej Zarząd Klubu ma ogłosić zmiany związane z biletami.
Jak widać również włodarze Pogoni zauważyli, iż mimo dobrych wyników frekwencja przy Twardowskiego jest bardzo niska i trzeba coś z tym zrobić. Komunikat jest na razie dość tajemniczy, ale można domniemywać, iż ceny biletów mogą pójść w dół, a klub szykuje jakieś akcje marketingowo-promocyjne.
A karnetowicze, którzy wydali najwięcej pewnie po raz kolejny za swoją lojalność dostaną po pysku i nie zyskają absolutnie nic. Chyba, że klub rozwiąże to jakoś logicznie tak, że wszyscy dzięki (ewentualnej) obniżce biletów zyskają - ale jakoś ciężko mi w to uwierzyć.
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Na jutrzejszej konferencji prasowej Zarząd Klubu ma ogłosić zmiany związane z biletami.
Jak widać również włodarze Pogoni zauważyli, iż mimo dobrych wyników frekwencja przy Twardowskiego jest bardzo niska i trzeba coś z tym zrobić. Komunikat jest na razie dość tajemniczy, ale można domniemywać, iż ceny biletów mogą pójść w dół, a klub szykuje jakieś akcje marketingowo-promocyjne.
A karnetowicze, którzy wydali najwięcej pewnie po raz kolejny za swoją lojalność dostaną po pysku i nie zyskają absolutnie nic. Chyba, że klub rozwiąże to jakoś logicznie tak, że wszyscy dzięki (ewentualnej) obniżce biletów zyskają - ale jakoś ciężko mi w to uwierzyć.
Wracają do ulg dla przedłużających karnety.
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.