Odp: Bilety Pogoni - 24/07/2013 20:03
dlaczego ostatnie rzędy zostały oznaczone jako Miejsce zarezerwowane? jakaś reklama czy znowu zmniejszają liczbę miejsc?
"My wszyscy wolimy zginąć, walcząc, aniżeli żyć na klęczkach." - gen. Anders Kliknij PolskieSerce
Usunęli ale jak zamontowali nowe krzesełka to były dostępne...
Zresztą w poniedziałek, jak uruchamiali sprzedaż on-line to nie było tych zarejestrowanych miejsc. Na 14 np. to jest aż 7 rzędów (!). Nie wiem co oni kombinują znowu...
Zresztą w poniedziałek, jak uruchamiali sprzedaż on-line to nie było tych zarejestrowanych miejsc. Na 14 np. to jest aż 7 rzędów (!). Nie wiem co oni kombinują znowu...
Na 14 wiszą flagi... już widzę te nagłówki w Wybiórczej "Pan Janusz, kibic z 30 letnim stażem nie widział meczu bo chuligani wywiesili flagi!"
Inna kwestia to ta, że na krytej bilety są dużo droższe, więc im szybciej się skończą na łuk...
Odp: Bilety Pogoni - 25/07/2013 13:04
Byłem teraz po bilety musiałem się tłuc 50 km kupiłem swoim kolesiom ale ja nie mogłem ponieważ przez online próbowałem i się mi zblokowało nie mogę dokonać płatności przez pierdolony system byłem na górze tak jak mnie pani z kasy pokierowała oczywiście jakaś kierowniczka powiedziała że nic się nie da zrobić trzeba czekać 24h żeby miejsce się zwolniło i wtedy spróbować jeszcze raz i nie gwarantują że nie stanie się to samo profesjonalizm normalnie powala. A i dla zainteresowanych koło godziny 11 dłuuuugie kolejki ale to dlatego że jak na razie były pierwsze dwie kasy otwarte nie wiem jak później
Odp: Bilety Pogoni - 25/07/2013 13:11
czyli komedii ciąg dalszy.. nie potrafią zrozumieć, że tylko część kupuje online, a duża część tych właśnie kupujących online ma z tym problem bo się system pierdoli - czego są w klubie świadomi i nawet tego nie ukrywają !
Odp: Bilety Pogoni - 25/07/2013 17:43
to ja nie mam pewności, że po 24h ta 'rezerwacja' biletu mi sie anuluje? bo też mam problem i od 22 godzin wisi mi w systemie, że mam zapłacić za bilet, ale już nie moge tego zrobić. co za ku... głąby.
Odp: Bilety Pogoni - 25/07/2013 20:34
Na godz. 17 sprzedanych było 11000 biletów . Potwierdzam, wystarczy podać pesel lub nawet imię i nazwisko osoby dla której chce się kupić bilet i jest ona w systemie. Wydaje mi się, że jak bilety będą schodziły w takim tempie jeszcze jutro, to chyba na własną korzyść klub ściągnie te szmaty z 1-2 sektora
a na meczu z Polonią w ostatnim meczu zeszłego sezonu 2500 osób.. a teraz 11000, jak mnie to denerwuje ehh.
Na moje to było 4-4.5 tys. spokojnie, więc nie popadajmy w skrajności. Do tego 'mecz o nic' z rezerwami drużyny, która przyjechała tylko po to, żeby się pokazać.
Legia to wiadomo marka, do tego walczą o występ w Champions League więc to dodatkowo działa na kibiców sukcesu. Dodać fajną pogodę (żal siedzieć w domu przed TV), prawdopodobnie fajną oprawę meczową i dużą grupę przyjezdnych, 2 miejsce w tabeli () i kibice, których dawno nie było na stadionie sobie o Pogoni przypomnieli. Dyskusja o tym ilu tak naprawdę wiernych, nie zwracających uwagi na wyniki, uwarunkowania okołomeczowe kibiców znajduje się w Szczecinie, prowadzona była dziesiątki razy na tym forum.
Dyskusja o tym ilu tak naprawdę wiernych, nie zwracających uwagi na wyniki, uwarunkowania okołomeczowe kibiców znajduje się w Szczecinie, prowadzona była dziesiątki razy na tym forum.
to ja nie mam pewności, że po 24h ta 'rezerwacja' biletu mi sie anuluje? bo też mam problem i od 22 godzin wisi mi w systemie, że mam zapłacić za bilet, ale już nie moge tego zrobić. co za ku... głąby.
Anuluje się tylko że po 24 godzinach znowu cyrk i ten sam błąd mi wyskoczył miejsce zarezerwowane a płatności nie mogę dokonać
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.