Odp: Bilety Pogoni - 22/07/2013 17:03
Od 11:20 do 13:40 w pełnym słońcu. Otwarte 3 kasy. Nie trzeba chyba być specem, żeby zorientować się że na mecz z Legią tym bardziej po udanej inauguracji sezonu będzie duże zainteresowanie, no ale jak widać klub nawet to przerosło. Otwierać 3 kasy na całe miasto... Dobrze, że nikt nie zasłabł w tym upale. Ciekawe czy gdzieś w ekstraklasie podobna amatorka funkcjonuje.
Odp: Bilety Pogoni - 22/07/2013 17:07
KIlka osob odemnie jedzie w srode po bilety na mlyn,jest mozliwosc ze juz ich nie bedzie? Wiadomo ile doladnie dzis sprzedali?
"..A na drzewach zamiast liści,będą wisieć komuniści!"
Odp: Bilety Pogoni - 22/07/2013 17:13
Niektore slepy osiedlowe sa lepiej zarzadzane niz nasz klub. Praktycznie nic nie funkcjonuje prawidlowo. Najlepiej wychodzi wyciaganie reki po kase, a zeby pomyslec jak samemu ja zarobic to juz sie nie chce. Przyklady: ceny karnetow, brak porzadnych strojow, brak marketingu, brak sprzedazy internetowej, bilety na Legie. To tylko jedne z wielu przykady olewania kibica przez wladze klubu. Za to przy pierwszej lepszej okazji te same osoby z checia i latwoscia zabieraja sie za ocene swoich fanow, dzieki ktorym ten klub jako tako zaczal funkcjonowac.
Praktycznie to samo chciałem napisać. Wyciągnęli 3 mln od miasta a gdzie jest jakiś porządny system sprzedaży biletów przez internet.
Myśle, że to moze być celowe zagranie, żeby zachęcić do karnetów.
Odp: Bilety Pogoni - 22/07/2013 17:24
Nie przesadzajcie, ze to celowe.
Takie cos to bylby strzal w stope.
Sa po prostu nieudolni, zadne tam celowe zabiegi.
Odp: Bilety Pogoni - 22/07/2013 17:36
Wita. Mam pytanie. Mój kolega ma kartę kibica, ale wyjechał czy mogę zakupić jemu bilet podając jego PESEL, bez jego karty, czy muszę mieć koniecznie jego kartę ?
"Słyszałem kroki Boga, życie jest kruche
Mam złotą proporcję między umysłem a duchem..."
Odp: Bilety Pogoni - 22/07/2013 17:37
pozostaje tylko czekać aż miłościwie nam panujący napisze oświadczenie, że kibice stojąc w kolejce ponad 2 godziny w takim upale narzekają i destabilizują pracę klubu
E: Działa sprzedaż przez neta oblężona już hahaha zaraz wysiądzie
E2: Właśnie zostałem szczęśliwym posiadaczem biletu. Zakupiony został droga elektroniczną. Wystarczy narzekania już :p
Ostatnio edytowany przez: Cin, 22 lipca 2013, 18:44 [2 raz(y)]
Odp: Bilety Pogoni - 22/07/2013 18:33
Jutro idę na 10 to może nie będę czekał 3 godzin Kurwa ludzie, no przecież to jest zrozumiałe że będą kolejki, a jak nawet się nie zorientowali to zauważyli że ludzie ciągną się aż po ulicę. Ale chuj tam lepiej zrobić fotkę jebnąć na fejsika i pochwalić się całej Polsce jaka to u Nas organizacja
Odp: Bilety Pogoni - 22/07/2013 19:14
ja stałem dokładnie 63 minuty po bilety, jak przyszedłem to była jedna długa kolejka, ale po 20 minutach otworzyli też 1 i 2 kase i połowa ludzi się tam przeniosła.. na całe szczęście okazało się, że w kasie nr 1 można robić KK i brać bilety, ale jednocześnie płacić tylko gotówką.. większość ludzi miałą tylko karty płatnicze i jakoś mi się szybko udało to załatwić bo miałem wyliczone co i jak
Odp: Bilety Pogoni - 22/07/2013 19:45
Dziewczyna wyrobiła kartę kibica przed meczem z OL, jednak gdy chcę kupić dla niej bilet (online) to wyświetla się komunikat, że profil jest niezweryfikowany. Babka w kasie nic nie mówiła na temat owej weryfikacja. Wie ktoś jak rozwiązać ten problem?
Ostatnio edytowany przez: abc, 22 lipca 2013, 20:09 [1 raz(y)]
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.