Odp: Bilety Pogoni - 22/07/2013 14:56
Ostro pojechał. Ale z drugiej stron nagle im siada system od biletów? Kurcze, ciężko było uruchomić go już na mecz z Lyonem? Poza tym mogliby też zrobić bilety w sklepach jak było.
Odp: Bilety Pogoni - 22/07/2013 14:59
Najgorsze to są tłumaczenia z tej niedziałającej sprzedaży internetowej. Bo renowacja serwisu - śmiech na sali, wcześniej nie znali dat inauguracji meczów w Szczecinie? Dostali dodatkowo w prezencie jeszcze tydzień dodatkowy (przez zjazd świadków Jehowy na stadionie), a i tak się nie wyrobili. Znając klub i jego profesjonalizm to system internetowy też by się szybciutko posypał (ze względu na przeciążenia serwerów) i ludzie tak czy siak byliby wkurzeni.
Odp: Bilety Pogoni - 22/07/2013 15:11
Po co ONI(kibice)będą się szwendać po stadionie trochę kosztów odejdzie .... a propo pań z kas tak jak stwierdziłem wcześniej STRAJK WŁOSKI . O kurcze mnie to samo czeka jutro lub później załamka
Tam wezwali mnie bym do nich dołączył, dołączył do tańca umarłych.
W krąg ognia podążyłem za nimi, do samego środka......Kiedy czujesz, że nadchodzi twój czas, bądź gotów.
Pożegnaj się ze wszystkimi, łyknij gorzałki i zmów modlitwę.
jeśli dalej stoisz, to z łaski swojej informuj jak to idzie ja zaraz robotę kończę, wsiadam w furę i zapierniczam pod stadion.. będę miał forum odpalone na kom.
gdziekolwiek indziej można bilety nabyć w Szczecinie?
Nie wymagasz zbyt wiele
W krąg ognia podążyłem za nimi, do samego środka......Kiedy czujesz, że nadchodzi twój czas, bądź gotów.
[cytat=ddd]gdziekolwiek indziej można bilety nabyć w Szczecinie?
Nie wymagasz zbyt wiele
coś mi się grzeje na necie i powtarzam się na trzeźwego sorki
szykuje się wesoło/wkurwiający tydzień
Odp: Bilety Pogoni - 22/07/2013 15:26
Jak to idzie powiadzasz.. Problem w tym że nie idzie kobiety smaruja się kremem do opalania , dzieci kąpia się w zraszaczach dziadkowie ledwo dyszą..
Odp: Bilety Pogoni - 22/07/2013 15:39
czy ktoś zgadnie czego się tyczy ten cytat :
W skład grupy .... wchodzą także spółki ... Systemy, ....Marine, .... Wind oraz ....Omnia. Ludzie tworzący naszą grupę to wysoko wykwalifikowani specjaliści, których celem jest nieustanny rozwój swoich umiejętności, a tym samym oferty kierowanej do Klientów " dla podpowiedzi wszystkim wkurwionym w kolejce podpowiadam .Szefem jest szef wszystkich szefów w Pogoni ? ale ten cytat chyba nie dotyczy klubu ... Pozdrawiam WSZYSTKIM w ogonku ! Nie chce Wam się pić ? Jak tak to po drugiej stronie budynku po schodach dają zimne piwko i oranżadę hi hi a mnie to czeka niedługo Tylko mnie nie zlinczujcie
Ostatnio edytowany przez: mefisto1969, 22 lipca 2013, 15:54 [1 raz(y)]
Odp: Bilety Pogoni - 22/07/2013 15:39
Coz, nie pozostaje nic innego jak zblizajacy sie weekend spedzic gdzies nad woda i czekac na powrot normalnosci. Jak zwierze nie mam zamiaru byc traktowany.
A wszystkim decyzyjnym polecam przejechac sie na mecz do Warszawy i zobaczyc jak powinno wygladac sprawne zarzadzanie. Tlum o wiele wiekszy niz w Szczecinie, a wchodzenie przed samym meczem nie trwa wiecej niz 5 minut. Jeden punkt wyrabia szybciej KK niz tutaj sie bilety sprzedaje...
Ostatnio edytowany przez: Przema, 22 lipca 2013, 15:46 [1 raz(y)]
Jak udało się dowiedzieć od Pani z kasy, na ten moment nie zanosi się na to, aby otwartych zostało więcej kas.
Śmiech na kurwa sali, a co to za filozofia?
Czy w tym klubie w żadnej kwestii nie może być normalnie? Od koszulek poprzez transfery, brak nowego stadionu, szmaty na sektorach, karnety aż po sprzedaż biletów - wałek na wałku, wszystko i wszyscy starają się chyba, żeby stadion przy Twardowskiego w nowym sezonie był zapełniony w jak najmniejszym stopniu.
Kolejna afera wynikająca z durnoty ludzi zarządzających. Mało sprzedanych karnetów = NA PEWNO większa ilość osób chcących kupować bilety = potrzeba otwarcia większej ilości kas w innym wypadku godzinne czekanie, nerwy i kolejne awantury ... Proste jak budowa cepa, widać niestety nie dla każdego.
Odp: Bilety Pogoni - 22/07/2013 16:50
Właśnie dotarłem pod kasy. Na zdjęciach kolejka była większa.. Niby ciągle się przesuwam do do przodu. Tak czy inaczej jest długości jakichś 25m :F
## otworzyli kasy 1 i 2 ##
Ostatnio edytowany przez: ddd, 22 lipca 2013, 17:01 [1 raz(y)]
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.