Ostatnio edytowany przez: mefisto1969, 14 października 2012, 20:43 [1 raz(y)]
Tam wezwali mnie bym do nich dołączył, dołączył do tańca umarłych.
W krąg ognia podążyłem za nimi, do samego środka......Kiedy czujesz, że nadchodzi twój czas, bądź gotów.
Pożegnaj się ze wszystkimi, łyknij gorzałki i zmów modlitwę.
Wymieniać się nie chcę. Nie zbieram.
Nie wiem ile za nie chce A ile dacie? Moje gg 4840974.
Niestety gg mi padło więc jutro moge pogadać Pozdrawiam z 5 zeta
W krąg ognia podążyłem za nimi, do samego środka......Kiedy czujesz, że nadchodzi twój czas, bądź gotów.
Wymieniać się nie chcę. Nie zbieram.
Nie wiem ile za nie chce A ile dacie? Moje gg 4840974.
Niestety gg mi padło więc jutro moge pogadać Pozdrawiam z 5 zeta
dobra niech będzie. podaj maila to sie odezwe
w profilu poprawione ale są szybsi
Ostatnio edytowany przez: mefisto1969, 14 października 2012, 21:34 [1 raz(y)]
Odp: Bilety Pogoni - 18/10/2012 19:09
Pany jest sprawa. Kupowałem bilet przez neta wybrałem miejscówkę, wszedłem na konto żeby zapłacić i urwało mi neta. Po chwili chciałem powtórzyć i wyskakuje mi że bilet kupiony. Ale go nie opłaciłem jak to teraz odkręcić ??
Pany jest sprawa. Kupowałem bilet przez neta wybrałem miejscówkę, wszedłem na konto żeby zapłacić i urwało mi neta. Po chwili chciałem powtórzyć i wyskakuje mi że bilet kupiony. Ale go nie opłaciłem jak to teraz odkręcić ??
Nie odkręcisz...po 24 godzinach bez wpłaty nastąpi anulowanie zamówienia...i ponownie trzeba wtedy spróbować. Tylko gdzieś czytałem, że na mecz z (L)egią bilety przez neta można kupować do piątku (ale nie wiem do której godziny).
EDIT: Dzięki "Ojciec Jima" za sprostowanie.
Ostatnio edytowany przez: db1948, 18 października 2012, 20:46 [1 raz(y)]
pamiętam jeszcze na 1 lidze jak pewnego razu kupilem bilet przez neta i za niego nie zaplacilem....
poszedlem do kasy (chcac kupic bilet) a pani mnie poinformowala ze nie moze mi sprzedac bo mam juz kupiony (a za chuja nie moglem przejsc przez kolowrotki) wtedy poszedłem do reklamacji a że bylo tam wchuj wkurwionych osob pani mi nabila bilet za free ( teraz sobie przypominam ze to były początki KK)
wg. tego co teraz panuje po 24h powinno ci automatycznie usunąć bilet .... niestety dzisiaj o 24 konczy sie sprzedaz przez neta... (troche to dziwne bo cały poniedzialek jest na zaksiegowanie platnosci....)
Odp: Bilety Pogoni - 19/10/2012 22:04
Panowie dziewczyna dziś wyrobiła karte i kupiła bilet, jednak dopiero po przyjściu do domu okazało się, że na karcie kibica i bilecie ma przekręcone nazwisko zamiast "si" jest "dzi". Chyba nie będzie problemu przy wejściu nie ?
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.