Odp: Bilety Pogoni - 12/03/2010 16:36
Wie ktoś jak wygląda sytuacja z wejściem na mecz dla osób niepełnosprawnych? Czy jakieś zniżki są dla osoby niepełnosprawnej bądz opiekuna?
W oczach społeczeństwa za dużo we mnie szaleństwa, bo nie mam tolerancji dla pedalstwa i kurestwa!
na zaproszenie z bosmana wejde tylko na 1 i 2 czy puścili by mnie na młyn np. ?
Skąd masz te zaproszenie ?
a czy to ważne ?
Do przewidzenia było że poziom organizacyjny ochrony będzie adekwatny do aktualnego poziomu marketingu, wiec można było się spodziewać że z zaproszeniem nawet pod krytą da radę wejść, o czym sam się przekonałem.
Ja kocham Liverpool - Ty kibicujesz Man Utd,
Jestem za Pogonią Szczecin, a Ty za Lechem Poznań
Lubie metal, a Ty kochasz hip-hop, Popierasz PiS, ja wole PO
Mimo to jesteś mi jak brat, bo łączy nas nienawiść do drogówki.
Odp: Bilety Pogoni - 09/08/2010 15:01
Chętnie bym nabył bilet z meczu Pogoń Barlinek - Pogoń Szczecin 1:1 z 15 sierpnia 2007 Myślę, że się dogadamy - GG: 5118867
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1756454968 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.