Odp: Euro 2012 - Polska & Ukraina - 14/06/2012 15:51
Maxymalnie sektorówka 5 sekund będzie na trybunach bo Andrzeje i Janusze nie będą mogli widzieć co się dzieje na murawie i będą chcieli żeby jak najszybciej zeszła
mój świat i moje kredki i ,mi mi zajebakli nosz kurwa chamy <
Tam wezwali mnie bym do nich dołączył, dołączył do tańca umarłych.
W krąg ognia podążyłem za nimi, do samego środka......Kiedy czujesz, że nadchodzi twój czas, bądź gotów.
Pożegnaj się ze wszystkimi, łyknij gorzałki i zmów modlitwę.
Ale lepszy był obrazek w meczu z Rosją. Janusz owinięty szalikiem i w podejrzanym kroju koszulki. Odwrócił się na chwilę, a na plecach "Żygadło"
No Kurwa!
Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
Słyszałem kroki Boga, życie jest kruche
Mam złotą proporcję między umysłem a duchem
Wersów plecak, tysiące w zeszycie
Oślepiam blaskiem, jestem słońcem w zenicie
Maxymalnie sektorówka 5 sekund będzie na trybunach bo Andrzeje i Janusze nie będą mogli widzieć co się dzieje na murawie i będą chcieli żeby jak najszybciej zeszła
jak w ogóle ogarną jak ją rozwinąć ciekawe czy pzpn swoje logo wpierdoli na sektorówkę
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Ale lepszy był obrazek w meczu z Rosją. Janusz owinięty szalikiem i w podejrzanym kroju koszulki. Odwrócił się na chwilę, a na plecach "Żygadło"
No Kurwa!
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
co sie dziwisz? wsrod znajomych,ktorzy wylosowali bilety lub po ukladach je dostali 95% z nich byli pierwszy raz na meczu.jak by bylo normalnie to 10% biletow dostali by prawdziwi kibice i wtedy bylby doping,flagi,sektorowki bez specjalnej napinki Zimocha,ale w naszym kraju jest jak jest.mam nadzieje,ze na Pogoni nigdy nie bedzie takiego dramatu z dopingiem jak na euro nasi janusze spiewaja.fanatykow sie tepi,bo sa zagrozeniem dla tuskolandu.
zaden argument,ze ciagle ci zli kibole psuja atmosfere .kto sie chce napierdalac to jego sprawa,ponosi ryzyko,ale widocznie to lubi i zdaje sobie sprawe z konsekwencji.
pilkarze stekaja,ze nie ma dopingu,ale po cichu,zeby nikt tego nie naglosnil.co zrobili jak orla nie mialo byc na koszulkach?! nic.dla mnie to sa kolesie bez jaj,a nie reprezentanci naszego kraju.maja szefa Dayzme i dostosowali sie do jego poziomu.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.