Odp: Euro 2012 - Polska & Ukraina - 29/04/2011 19:38
Wczoraj dostalem oficjalnego maila z potwierdzeniem tego że nie wylosowano mnie Pod wpływem emocji i używek nieomieszkałem odpisać Miszelowi P. kilku cierpkich słów . Jakby ktos mial zbędny bilet w normalnej cenie, rowniez jestem w stanie ponegocjowac
Odp: Euro 2012 - Polska & Ukraina - 29/04/2011 22:13
ja wysłałem jedną aplikację i zostałem wylosowany he he trzeba mieć szczęście a nie wysyłać ch.. wie ile dzisiaj dostałem potwierdzenie, pakiet mecze Polski.
Polanski chce grać dla Polski!
Volksdeutsch się obudził. Zapomniał co gadał kilka miesięcy temu. A Smuda już się spuszcza - jeśli go powoła to jest idiotą.
"Rozpacz. Skandal. Kaplica". Takie słowa przewijają się w mailach przychodzących do redakcji Kontaktu 24 od rozgoryczonych kibiców, którzy najpierw wylosowali bilety na Euro 2012, a teraz je stracili. A wszystko przez to, że nie doszły do nich listy od UEFA z indywidualnym numerem konta, na które mieli wpłacać pieniądze. UEFA twierdzi, że nie ponosi odpowiedzialności za usługi pocztowe, a informacje o płatności wysyłała do każdego więcej niż jeden raz.
całoś na jedynie słusznej stronie tv
hehe kabareciarze
Odp: Euro 2012 - Polska & Ukraina - 26/07/2011 16:36
"Wśród powołanych znalazł się środkowy pomocnik 1.FSV Mainz Eugen Polanski. Zawodnik urodził się w Sosnowcu, ale od dziecka mieszkał w Niemczech, gdzie rozpoczął karierę piłkarską i dla których barw występował w reprezentacjach młodzieżowych. W Bundeslidze rozegrał 92 mecze i strzelił dwa gole (Borussia Moenchengladbach i Mainz). W sezonie 2008/09 występował w hiszpańskim Getafe CF (26 meczów i jedna asysta)."
Kurwa mać. Mamy volksdeutscha...
Przepraszam za wulgaryzmy, może prezio przegląda forum...ups...
Ostatnio edytowany przez: Ostry, 26 lipca 2011, 18:33 [1 raz(y)]
"Wśród powołanych znalazł się środkowy pomocnik 1.FSV Mainz Eugen Polanski. Zawodnik urodził się w Sosnowcu, ale od dziecka mieszkał w Niemczech, gdzie rozpoczął karierę piłkarską i dla których barw występował w reprezentacjach młodzieżowych. W Bundeslidze rozegrał 92 mecze i strzelił dwa gole (Borussia Moenchengladbach i Mainz). W sezonie 2008/09 występował w hiszpańskim Getafe CF (26 meczów i jedna asysta)."
Kurwa mać. Mamy volksdeutscha...
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.