Odp: Ciekawostki, opinie, komentarze z kibicowskiej Polski i Świata - 21/06/2016 22:03
Miesza sie nam układowa mapa...
Jest info od bliskiej osoby która jest na miejscu, ze po meczu doszło do spotkania wrogich lub neutralnych do tej pory siebie ekip i trwają poszukiwania milicyjnych i folsków..
I co najlepsze, tam na miejscu jest rozłam w wislackiej ekipie. Spora grupa została z dotychczasowymi zgodami - Lechią i Śląskiem.
Noc moze byc ciekawa
Odp: Ciekawostki, opinie, komentarze z kibicowskiej Polski i Świata - 21/06/2016 22:14
Najlepsze w tym wszystkim jest to że nie chodzi o podziały jako tako kibicowskie jak było w przypadku zerwania naszej zgody z Legią ale z tego co czytam na forach Wisły Sląska i Lechii chodzi o sprawy biznesowe (wiadomo jakie). W Krakowie zawsze panował dziwny klimat i to z kibicowanie od dłuższego czasu nie ma nic wspólnego. Myślę że to się tak nie skończy. Z tego co widzę na forach grupy kibicowskie Wisły wydają oświadczenia że nie będą tolerowały tego i na mecz z nami proszą o nie przychodzenie na trybuny C a na trybunę G ubrani na zielono [url=KLKI]OŚWIADCZENIE
Słyszałem kroki Boga, życie jest kruche
Mam złotą proporcję między umysłem a duchem
Wersów plecak, tysiące w zeszycie
Oślepiam blaskiem, jestem słońcem w zenicie
Odp: Ciekawostki, opinie, komentarze z kibicowskiej Polski i Świata - 21/06/2016 22:34
Szkoda, że to wszystko w tym momencie. Szykuje sie najważniejszy od wielu lat mecz reprezentacji... Węgrzy się pozytywnie pokazali, ale dla mnie zaskoczeniem jest to, że np. ciekawy doping robią pikniki z Islandii, niestety ciekawszy niż Polski. Tyle lat budowania mocnego wizerunku Polaków w sferze kibicowania i nie tylko, a przy największej okazji żeby się pokazać, jako kraj wychodzi hm.. slabo. Teraz jeszcze Ci ktorzy niby powinni ciągnąć całość zaczynają sobie tłumaczyć, kto z kim i po co. Widać łatwiej ustawić się w lesie, niż poprowadzić doping jako jedność choćby na poziomie rodzin z Islandii....
od momentu kiedy Polskie kluby przestały dopingować kadrę na stadionie jest piknik. Mecze piłkarskie nie różnią się niczym od meczu siatkówki czy ręcznej. Wymalowane twarze, dziwne peruki i nie wiadomo co jeszcze. Śpiewają tylko hymn i pojedyncze zrywy podczas meczu. Smiesznie to wygląda ale raczej nic w tym temacie się nie zmieni. Za daleko to zabrnęło. Gdzie są czasy lat 90 tych, doping na pełnej piź...
Moim zdaniem to nie wygląda śmiesznie tylko fatalnie... Wiele krajów, z których nasze cwane mordy się podśmiechują, że same janusze, prezentują się wokalnie o kilka poziomów wyżej. Ja wiem, że klubowo ten doping wygląda raczej dobrze ale wstyd, że z kraju z taką liczbą ekip reprezentacja dopingowana jest tak jak jest. O ile mi wiadomo to nie ma w tej chwili żadnego protestu. Niby kibole, huligani , fotki z gołymi klatami przy każdej wyprawie, kazda europejska strona ultras oblepiona komentarzami z Polski, a jak trzeba dopingować własną reprezentacje to nie ma komu. Żenujące.
Dzieje się w Marsylii. Kibole Wisły wraz z Ruchem oraz Widzewem atakują ŁKS z Lechią i Śląskiem. Jeden z fanów @LechiaGdanskSA w szpitalu.
20:34 - 21 cze 2016
Ja wiem że kiedyś skończy się Nasza droga, Ja wiem że ucichnie Nasz vocal, zostawić coś po sobie nie tylko na pokaz....
Żeby nadszedł Mistrza czas - Módl się za Nami.....
Szkoda, że to wszystko w tym momencie. Szykuje sie najważniejszy od wielu lat mecz reprezentacji... Węgrzy się pozytywnie pokazali, ale dla mnie zaskoczeniem jest to, że np. ciekawy doping robią pikniki z Islandii, niestety ciekawszy niż Polski. Tyle lat budowania mocnego wizerunku Polaków w sferze kibicowania i nie tylko, a przy największej okazji żeby się pokazać, jako kraj wychodzi hm.. slabo. Teraz jeszcze Ci ktorzy niby powinni ciągnąć całość zaczynają sobie tłumaczyć, kto z kim i po co. Widać łatwiej ustawić się w lesie, niż poprowadzić doping jako jedność choćby na poziomie rodzin z Islandii....
od momentu kiedy Polskie kluby przestały dopingować kadrę na stadionie jest piknik. Mecze piłkarskie nie różnią się niczym od meczu siatkówki czy ręcznej. Wymalowane twarze, dziwne peruki i nie wiadomo co jeszcze. Śpiewają tylko hymn i pojedyncze zrywy podczas meczu. Smiesznie to wygląda ale raczej nic w tym temacie się nie zmieni. Za daleko to zabrnęło. Gdzie są czasy lat 90 tych, doping na pełnej piź...
Moim zdaniem to nie wygląda śmiesznie tylko fatalnie... Wiele krajów, z których nasze cwane mordy się podśmiechują, że same janusze, prezentują się wokalnie o kilka poziomów wyżej. Ja wiem, że klubowo ten doping wygląda raczej dobrze ale wstyd, że z kraju z taką liczbą ekip reprezentacja dopingowana jest tak jak jest. O ile mi wiadomo to nie ma w tej chwili żadnego protestu. Niby kibole, huligani , fotki z gołymi klatami przy każdej wyprawie, kazda europejska strona ultras oblepiona komentarzami z Polski, a jak trzeba dopingować własną reprezentacje to nie ma komu. Żenujące.
Macie racje, a najlepsi i tak są dziennikarze mówiący jacy to nasi kibice są wspaniali i cudownie dopingują.
Swój pokaz dali w meczu z Niemcami pierwsza minuta szwaby przy piłce wymieniają podania między środkowymi obrońcami a Janusze dają solidną porcje gwizdów zamiast ryknąć: Polacy jazda z kurwami, czy Polska Biało-Czerwoni.... żenada totalna wystarczy popatrzeć na północnych Iroli czy nawet wspomniani tu farmerzy z Islandii.
Słyszałem kroki Boga, życie jest kruche
Mam złotą proporcję między umysłem a duchem
Wersów plecak, tysiące w zeszycie
Oślepiam blaskiem, jestem słońcem w zenicie
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.