Za umieszczania transparentów ograniczających widoczność innym poslom tego posiedzenia, jak rowniez za ograniczanie widocznośi dróg ewakuacyjnych z zajmowanego budynku, pseudoposlowie powini dostac dozywotni zakaz sejmowy oraz nakaz meldowania sie na policji w trakcie obrad parlamentarnych.
Kibice Śląska zażądali barw od piłkarzyków po przegranych derbach.
Słyszałem kroki Boga, życie jest kruche
Mam złotą proporcję między umysłem a duchem
Wersów plecak, tysiące w zeszycie
Oślepiam blaskiem, jestem słońcem w zenicie
Coraz ciekawiej w Poznaniu. Może wkrótce komendant poprowadzi doping.
Odp: Ciekawostki, opinie, komentarze z kibicowskiej Polski i Świata - 29/04/2016 19:17
Warta odnotowania jest ich zbiórka na finałowa oprawę. Stworzyli zbiórkę na którą można wpłacać pieniądze wznamian za nagrody i tu uwaga bo wygrać można spotkanie z młynowym, prezesem,czołowymi kibolami itp. Odpalamy na oprawy chyba jakoś tak to się nazywa. Chęć wygrania pojedynku na trybunach wywołuje u nich biała gorączkę i chwytają się wszystkiego nie patrząc na nic. Za dwa koła spotkasz się z prezesem za tysiaka z zarządem SKLP.. paranoja. Ciekawa opcja to spotkanie z prezesem na którego ostatnimi czasy jechali po całości.. no ale za 2 koła to prezes kochany. Teraz jeszcze te akcja ze strażą miejska.. spadają na psy.
"Kibicu, jesteś świadkiem łamania prawa okolicach stadionu? Nie bądź bierny, powiadom odpowiednie służby. NIECH ZWYCIĘŻA LECH!"
Ta akcja ze strażą ma związek z projektem kibice razem do którego ostatnio dołączył Leszek. Dostają hajs to muszą się dostosować... paranoja
Ostatnio edytowany przez: sebeq1948, 29 kwietnia 2016, 19:27 [1 raz(y)]
Zbiórka Lecha słabiutka - Legia im pokazała, że bez takich metod można zebrać zajebisty hajs. 111 k w dwa mecze na oprawy, z czego 70 000 złotych na jednym meczu... kosmos.
Co do samego finału... "Wiwat maj, 2 maj, dla kiboli błogi raj" tak też się zapowiada dla ekip występujących w finale.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.