Sędzia główny zadecydował o przerwaniu meczu KGHM Zagłębie Lubin - Widzew Łódź i zakończeniu zawodów przed upływem ustalonego czasu gry.
Słyszałem kroki Boga, życie jest kruche
Mam złotą proporcję między umysłem a duchem
Wersów plecak, tysiące w zeszycie
Oślepiam blaskiem, jestem słońcem w zenicie
Ostatnio edytowany przez: ManeS, 7 sierpnia 2014, 18:46 [1 raz(y)]
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Odp: Ciekawostki, opinie, komentarze z kibicowskiej Polski i Świata - 07/08/2014 20:42
Legia prawdopodobnie przegra walkowerem i odpadnie
Ale wyjaśniają
Chodzi o Bereszyńskiego
UEFA dochodzi
Podobno piłkarz nie zgłoszony do rozgrywek nie ma zaliczonej pauzy a Bereszyński miał czerwo z poprzedniego sezonu
Gdyby się potwierdziło to wyjątkowe frajerstwo by było ze strony Legii
Celtic ma wyjątkowo czujnych prawników, bo parę lat temu FC Sion też tak złapali. Jeszcze nic nie jest pewne w sumie, bo teraz jeden węgierski klub ukarali grzywną, więc jest nadzieja.
Ostatnio edytowany przez: Maxvell, 20 września 2014, 15:08 [1 raz(y)]
Odp: Ciekawostki, opinie, komentarze z kibicowskiej Polski i Świata - 27/10/2014 02:32
"Połowa kibiców Legii Warszawa biorących udział w meczu tej drużyny z Metalistem Charków to obywatele Rosji ściągnięci przez Putina – twierdzi Bianka Zalewska, polska dziennikarka pracująca dla ukraińskiej telewizji Espreso TV oraz polskiej TV Republika.
Bianka Zalewska komentowała na antenie ukraińskiej stacji Espreso.tv fakt wywieszenia przez kibiców Legii Warszawa flagi z napisem „Wilno i Lwów” na meczu z Metalistem Charków w Kijowie. Zdaniem Zalewskiej:
„99,9% Polaków nie podpisuje się pod tym co stało się na meczu futbolowym”.
"Ci ludzie, którzy brali udział w kibicowaniu na tym meczu, to nie byli Polacy, to była po prostu grupa bandytów i recydywistów ściągniętych przez Rosję. Propaganda rosyjska bardzo silnie pracuje w Polsce, dla nich jest bardzo ważne żeby pokłócić Polaków i Ukraińców”.
"Jestem pewna że połowa tych ludzi, którzy byli na meczu to nawet nie Polacy, możliwe że to nawet byli obywatele Rosji i innego państwa, ściągnięci przez Putina".
"Wydaje mi się że oni nawet nie wzięli ze sobą banera [z napisem Wilno i Lwów – Kresy.pl], że ten baner otrzymali w Kijowie od jakieś propagandy rosyjskiej, która naprawdę mocno pracuje. To absolutnie nie jest stanowisko Polski, a ludzie którzy brali udział w meczu to pijana grupa bandytów i nic więcej o nich nie można powiedzieć, absolutnie nie można o nich powiedzieć, że to są Polacy"."
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Fani, z których wielu założyło niebiesko-czerwone koszulki Hajduka, przeszli główną promenadą Splitska Riva, prowadzącą nad Morze Adriatyckie, śpiewając pieśni klubowe i odpalając dziesiątki rac.
Do manifestacji doszło w tydzień po tym, jak piłkarze Hajduka odmówili gry z Dinamem Zagrzeb, na znak solidarności z tą częścią swoich sympatyków, którym odmówiono wstępu na stadion w stolicy Chorwacji. W związku z tym wydarzeniem komisja dyscyplinarna federacji przyznała walkower (3:0) stołecznej drużynie, a Hajduka dodatkowo ukarała koniecznością rozegrania jednego meczu ligowego na swoim stadionie przy pustych trybunach.
Kibice Hajduka oskarżają federację o faworyzowanie Dinama. Wiceprezes federacji Mamic jest jednocześnie dyrektorem wykonawczym tego klubu, który od czasu gdy w 1991 roku Chorwacja uzyskała niepodległość, zdobył mistrzostwo 16-krotnie.
Niech cię nie niepokoją
Cierpienia twe i błędy
Wszędy są drogi proste
Lecz i manowce są wszędy
O to chodzi jedynie
By naprzód wciąż iść śmiało
Odp: Ekstraklasa-komentarze, newsy,wyniki... - 17/08/2015 22:30
w sumie nie wiedziałem za bardzo gdzie to wkleić i padło że tutaj...
ciekawy artykuł ze strony Śląska dotyczący przeszłości.
jak co to usuncie bo być może już było albo przenieście w bardziej odpowiednie miejsce
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.