To się zdaje nie mieć końca... ciekawi mnie tylko czy ta dwójka ludzi to przypadkowe osoby czy cel ataku. Jeżeli przypadkowi spacerowicze, to już ręce opadają całkiem...
To się zdaje nie mieć końca... ciekawi mnie tylko czy ta dwójka ludzi to przypadkowe osoby czy cel ataku. Jeżeli przypadkowi spacerowicze, to już ręce opadają całkiem...
Przecież jasno masz napisane...
"Za każdym razem grupa kilku lub kilkunastu zamaskowanych osób uzbrojonych w maczety i noże "polowała" na konkretną osobę. Ofiary nie były przypadkowe. Ranni trafiali do szpitali, ale mimo tego, odmawiali współpracy z policją i nie chcieli, aby w ich sprawie toczyło się postępowanie. "
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Lech wczoraj z transparentem Litewski chamie klękaj przed Polskim panem. Wojewoda chce zamknięcia kotła na jeden mecz ciekawszy cytat
Florek: "Wciąż niedrożne są przejścia ewakuacyjne. Mamy też ekspertyzę biegłych w sprawie sektorówek, które stwarzają ogromne zagrożenie"
Adam Langner, zastępca komendanta wojewódzkiego straży pożarnej: "Sektorówki są palne, ale gasną po odstawieniu źródła ognia. Jednakże zadymienie i kapanie stopionych materiałów może doprowadzić do poparzeń i wybuchu paniki. W opinii, którą przygotowaliśmy, uznajemy je za niebezpieczne dla życia i zdrowia ludzi."
Na mecz wpadają kibice Stali Gorzyce szukając starcia z kibicami Wisły. Stal wbiega na murawę a tu psikus nikogo z Wisły nie ma. Chłopy pobiegali między piłkarzami i zawineli do domu..
Ostatnio edytowany przez: sebeq1948, 12 sierpnia 2013, 16:07 [1 raz(y)]
Odp: Ciekawostki, opinie, komentarze z kibicowskiej Polski i Świata - 17/08/2013 23:32
Gorąco w Łomiankach podczas meczu z ksp mecz zostaje przerwany po tym jak bracia wbiegają na murawę (zadyma z a.c.ab. i ochroną ) duża ilość piro i bluzgów na konfidentów którzy odwiedzili Łomianki wpajając sobie na forum że na meczu będą tylko oni i garstka miejscowych..
Śląsk w Sewilli traci 4 flagi - Ave Silesia, Wielki Śląsk i dwie FC (Troche szali i koszulki też prawdopodobnie). Wszystko prawdopodobnie na rzecz Cracovii. W ciągu roku stracili 8 flag w 3 akcjach
Jakie flagi stracili od początku roku?
Siła Płynie Z Krwią , Duma Razem Z Nią ->Duma Pomorza
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.