"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Ciekawe czy ten Iwan pisał to samo jak to "kibice" Wisły dźgali kogoś spod szyldu Cracovii?
Czy tak samo brzydził się wejść na stadion Wisły?
Żenujący tekst. Widać, że powstał tylko dlatego, że ofiara (która sądząc po tym tekście była tego samego pokroju co napastnicy) była akurat znajomym Iwana.
Odp: Ciekawostki, opinie, komentarze z kibicowskiej Polski i Świata - 01/10/2012 18:54
Jako organizator meczu KGHM Zagłębie Lubin – Legia Warszawa przepraszamy kibiców, którzy ucierpieli w wyniku incydentu związanego z zachowaniem pracowników ochrony w trakcie tego ligowego spotkania. Jednocześnie zapewniamy, że podjęliśmy już odpowiednie i zdecydowane kroki, by w przyszłości taka sytuacja nie miała miejsca.
Po sobotnim wydarzeniu spotkaliśmy się z przedstawicielami firmy Impel, zapewniającej ochronę podczas meczu. Po analizie sytuacji, która miała miejsce na stadionie Zagłębia, firma Impel skierowała do Prezesa Zarządu Zagłębia Lubin S.A. list o następującej treści:
”W nawiązaniu do wydarzeń jakie miały miejsce podczas meczu piłkarskiego w dniu 29.09.2012 r. pragniemy poinformować, że zachowanie części pracowników zabezpieczenia było niedopuszczalne i odbiegające od standardów przyjętych w naszej Firmie przy zabezpieczeniu imprez masowych.
W stosunku do pracowników, którzy w „kryzysowej” sytuacji nie potrafili zapanować nad emocjami i dopuścili się użycia środków przymusu w postaci gazu łzawiącego bez zgody kierownika zabezpieczenia zostaną wyciągnięte sankcje dyscyplinarne.
Jednocześnie, zostanie przeprowadzone szkolenie wszystkich osób biorących udział w zabezpieczeniu meczy na Stadionie Zagłębia Lubin, w celu wyeliminowania podobnych zachowań w przyszłości.
Firma Impel Security Polska za zaistniałą sytuację przeprasza wszystkich kibiców Zagłębia Lubin. W szczególności przepraszamy za zaistniały incydent rodziców z dziećmi, dla których skutek użycia gazu łzawiącego był stresujący i nieprzyjemny.
Jednocześnie pragniemy zapewnić wszystkich, że Firma Impel Security Polska dołoży wszelkich starań aby osobom biorącym udział w meczach piłkarskich rozgrywanych na Stadionie Zagłębia Lubin towarzyszyły tylko emocje sportowe i poczucie bezpieczeństwa.
Z poważaniem
Dyrektor Biura Terenowego
Andrzej Surowiec
Chyba pierwszy raz pierwszy raz przepraszaja,jak nie to mnie poprawcie
Słyszałem kroki Boga, życie jest kruche
Mam złotą proporcję między umysłem a duchem
Wersów plecak, tysiące w zeszycie
Oślepiam blaskiem, jestem słońcem w zenicie
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.