Wg. mnie niemcy to teraz czołówka światowa,tyle piro i opraw nie ma nigdzie indziej a i mocniejsze akcenty coraz częściej się zdarzają a wszystko to zaczęło się na dobre po MŚ u nich,oby i u Nas było podobnie.
DeszczH zawsze leje,DeszczH nigdy nie pada!
Bądź szybszy od Cienia i twardszy od kamienia,na drodze wojownika łatwego losu nie ma!
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Odp: Ciekawostki, opinie, komentarze z kibicowskiej Polski i Świata - 11/08/2012 13:57
Tony Hibbert - lojalny obrońca Evertonu który zadebiutował w 1998 roku, po 281 meczach gra tam nadal. Tony w swojej długiej karierze nigdy nie zdobył bramki dla klubu.Kibice mieli o nim przyśpiewkę: "When Hibbo Scores We Riot" (Kiedy Hibbo strzeli robimy zadymę).
08.08.2012 nastał ten dzień kiedy Hibbo strzelił (Everton-AEK Ateny). Gol Tony'ego
Ja kocham Liverpool - Ty kibicujesz Man Utd,
Jestem za Pogonią Szczecin, a Ty za Lechem Poznań
Lubie metal, a Ty kochasz hip-hop, Popierasz PiS, ja wole PO
Mimo to jesteś mi jak brat, bo łączy nas nienawiść do drogówki.
Super frekwencja. Od razu przypomniała mi się inauguracja Napoli w III lidze, gdzie było ich 55 koła... mi się marzyło 15-20 tysięcy na naszej czwartej lidze heh...
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.