Yes I am very sure "about" that sentence and the proper use of the noun "beliefs" in this circumstance. I have one belief or many beliefs. You must be confused with the word believe and believes, not belief and beliefs as it was properly used in my sentence. Two different things. As far as using the word "Faith" you are just substituting the word belief with faith in this case since the word "faith" originated and stemmed from the word belief. You can communicate any concerns you may have with the proper use of the English language to myself in English going forward since you are clearly a poetic English professor. Best regards....the one who is clearly comfortable writing in English.
Odp: Ciekawostki, opinie, komentarze z kibicowskiej Polski i Świata - 16/03/2011 16:54
heh jaka pełna odpowiedż;] ja jednak przy polskim pozostanę nie, nie pomyliłem belive z belief, nie wiedziałem tylko, że można to z faitch wymieniać. rozkminiłem se beliefs are, jako najważniejsze są przekonania, a mi by bardziej pasowało, że najważniejsza jest wiara, stąd faith;] tym niemniej zaden ze mnie poliglota, więc może i po twojemu jest poprawniej. tak czy siak, nie ma co rozmywac tematu dalej, pzdr!;]
cóż za zuchwały popis kibolstwa! Ci bandyci wyłączyli jupitery, narażając klub, miasta, kraj na straty! Są nietolerancyjni i przeklinają! I puszczają race!
Kibicom i zarządowi Lecha zaczyna robić się ciepło bo Warta ma dużo większe tradycje i związki z Poznaniem, a jeśli tak dalej się to potoczy to mogą mieć lokalnego rywala
Od ladnych kilku m-cy Warta caly czas markietingowo idzie w gore. Mimo slabego miejsca w tabeli oraz popularnego lokalnego konkurenta czyli Lecha...Warta potrafi przyciagnac 28tys. kibicow to smialo mozna mowic o ich malym skukcesie. Oczywiscie ze te bezplatne bilety oraz nowy stadion pomogly ale nalezy zwrocic uwage ze w innych miastach swego czasu tez tak robiono i niestety mniejsze stadiony jakos sie nie zapelnialy do konca. Jak tak dalej pojdzie i do dobrego PR-u Warta dorzuci jeszcze wyniki sportowe oraz konkretnych sponsorow to Lech rzeczywiscie moze czuc sie zagrozony.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.