Idę o zakład, że decydowały wyłącznie względy estetyczne (te same barwy) no i ciekaw jestem czy w Lizbonie w ogóle wiedza, że mają zgodę z Gdańskiem. U nas też jakiś czas temu jakiś pajac prezentował zgodowy wynalazek szal Pogoń - Barcelona...
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
Odp: Ciekawostki, opinie, komentarze z kibicowskiej Polski i Świata - 09/03/2011 14:10
Tego ostatniego zdania oczywiście nie mogli sobie darować, jako "ciekawostkę" do artykułu. Nie oceniam całego zajścia nie było mnie nie widziałem, ale znając możliwości i wiarygodność źródła nie zdziwiłbym się gdyby "petardą hukową" okazał się korsarz pozostały z sylwestra a reszta piro to zimne ognie itp...
Wszyscy co nam źle życzyli, mówili byśmy skończyli
to w tej chwili zobaczyli jak bardzo się pomylili
Kolego, takich ekip w europie jest mega dużo . Dużo jest ekip które ma 2 grupy ultras , ba nawet więcej (przykład OM, Juve) i one prowadzą swój doping. Także nic nadzwyczjanego to nie jest. Ogółem z tego co wiem Lechia była obecna jakiś rok temu na meczu Sportingu gdzieś w Niemczech .
Odp: Ciekawostki, opinie, komentarze z kibicowskiej Polski i Świata - 13/03/2011 12:35
Chodziło im pewnie o tekst nie ważne gdzie jesteś, ważne w co wierzysz - a wyszło nie ważne gdzie jesteś, w co wierzy jest najlepiej ważne (powinno być Your faith is most important lub ewentualnie Your believes, natomiast na górze It is not important where you are. Natomias na środku - emigrations? Emigracje? Raczej Three colours of emigration.
P.S. Tak się teraz zastanawiam czy przyjmująca zlecenie firma też taka "ynteligenta" czy z premedytacją nic nie mówili o błędach w przyjętym zleceniu licząc na wystawienie się na śmieszność właścicieli/ lub ewentualne poprawki.
Ostatnio edytowany przez: D., 13 marca 2011, 12:42 [1 raz(y)]
Wszyscy co nam źle życzyli, mówili byśmy skończyli
to w tej chwili zobaczyli jak bardzo się pomylili
R U sure of that sentence chyba drugie zdanie nie jest trafione... pomijając już samo beliefs
The most important is Ya (your) faith, ja bym to tak zrobił
tymniemniej "gratulacje" za flagę;]
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.