Odp: Ciekawostki, opinie, komentarze z kibicowskiej Polski - 21/10/2008 00:36
"Z dniem dzisiejszym, do historii przeszła zgoda Arki z Polonią Warszawa, która trwała od sezonu 1974/75. Powodem tego ruchu osób decyzyjnych w Arce, jest brak kontaktów oraz perspektyw wspólnego działania na płaszczyźnie kibicowskiej". zródło arkowcy.pl
Ciekawy jestem czy teraz beda sie skupiac na wyjazdach czy dopingu u siebie co im jak narazie slabo wychodzi.Wiem ze planowany byl nawet autokar lecz nieznalazlo sie tylu chetnych.Fakt ze niesa to ci sami ludzi co kiedys,ale moze choc tym uda sie im zorganizowac doping dla pilkarzykow.Jak narazie maja na koncie 2 zaliczone wyjazdy i w planach inne hmmm.. czas pokaze...
``Informujemy, iż od dnia 28.09.2008 fanów Bałtyku Gdynia oraz Kotwicy Kołobrzeg łączy oficjalna zgoda ! Przypomnijmy, że wcześniej obie ekipy łączył układ trwający cztery lata. Wspólne kontakty zaowocowały wieloma ciekawymi wydarzeniami kibicowskimi, o których już nie raz pisaliśmy na łamach serwisu.``
taka ciekawostka...
A tak wogóle czy my z kimś mamy układ,wiem troche dziecinne pytanie,ale nie wiem?
z Flotą!?
Flota należy do rodziny Pogoni
Jak się mylę i jest inaczej to niech mnie ktoś poprawi
fajnie sie prezntuje komentarz prezenterki tvp na poczatku jak mowi o pseudokibicach i jest pokazane jak Poznaniacy ida z trabkami czapkami fanow Adama Małysza itd, ale wszystko wygrywa koncowy komentarz policjanta i pani psycholog
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.