Lechia odzyskała wczoraj swoje dwie stracone flagi (te dwie ze zdjecia na vlepce) podczas prezentacji drużyny przed sezonem. Oprócz tego odzyskuje "dywan" szalików ok. 100 szt., które Arka zbierała od lat. To była dobra robota.
A ja zuważyłem że nam troche pod nosem co niektórzy sie rozszaleli z fanów Lecha
Przejmujesz sie internetowymi napinkami jakiegos malolata?
Wiesz jak jest trzeba czasem pilnować co by niektórzy zabardzo się nie rozwineli a fani Lecha jakoś zawsze działali na mnie bardzo elektrycznie
Myślałem ze oni już w Stargardzie wyginęli śmiercią naturalną, atu prosze jakie zjawisko - wystarczy jedna dobra akcja żeby im się odechcialo wirtualnego kibicowania lechowi - w życiu połowa z nich stadionu Lecha na oczy niewidziala, a napinają się tak jakby byli sami w tym mieście.
Stargard kojarzcie jako miasto ktore jest za Pogonią
Czy wygrywasz !! Czy nie !! Ja i tak kocham Cie !! Bo najlepsza w Polsce jest !! Pogoń Szczecin MKS !!
Jeśli historia mogłaby nas czegokolwiek nauczyć, to niewątpliwie tego, że żaden naród nie stworzył wyższej cywilizacji bez poszanowania prawa do posiadania własności prywatnej
Ludwig von Mises
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.