Odp: I liga, komentarze, newsy, wyniki... - 31/03/2012 17:22
do Tarnowa niestety nie, tutaj jest żużel (też niestety). Nie ma stadionu ,który otrzymałby licencję na ex, i nie ma chętnych sponsorów do pomocy w prowadzeniu klubu na tym szczeblu rozgrywek. Sytuacja taka sama jak np. w Gorzowie czy Zielonej
Taka sama gadka była w temacie Podbeskidzia, że nie ma kasy, kibiców, stadionu. A tymczasem po słabym starcie sezonu teraz całkiem spokojnie kulają sobie w Ekstraklasie.
Piast miał być dla nas najgroźniejszym rywalem ze względu na dużą ilość spotkań rozgrywanych u siebie, a tymczasem wczoraj stracił punkty z Polkowicami. W tej lidze nie ma nic pewnego, każdy może wygrać z każdym, więc nie oglądajmy się na innych, grajmy swoje. Nie widzę innej opcji na awans.
Bo Pogoń szczecińska to jedna rodzina, starszy czy młodszy, piknik czy chuligan!
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
w flotunia zgodnie z planem w plecki z zawiszą do przerwy.
aż sam sobie odpisze, taki ewenement, nawet flota dzis mnie "rozczarowała" ogólnie wyniki "dziwne" przypadek?
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
aż sam sobie odpisze, taki ewenement, nawet flota dzis mnie "rozczarowała" ogólnie wyniki "dziwne" przypadek?
Piasta dziwny remis, Arka, Zawisza też remsują mecze u siebie prowadzac wiec mam jakies dziwne przeczucie, ze ktoś tu układa ta ligę pod siebie. Jeśli tak, w następnej kolejce powinnismy ledwo ledwo ale wygrać z Olimpią.
Piasta dziwny remis, Arka, Zawisza też remsują mecze u siebie prowadzac wiec mam jakies dziwne przeczucie, ze ktoś tu układa ta ligę pod siebie. Jeśli tak, w następnej kolejce powinnismy ledwo ledwo ale wygrać z Olimpią.
mozecie rozwinac tą mysl z ukladaniem ligi pod siebie... bo za ch... nic z tego nie rozumiem...
mozecie rozwinac tą mysl z ukladaniem ligi pod siebie... bo za ch... nic z tego nie rozumiem...
Zobaczie na ekstraklase poprzednią kolejkę i na ten weekend też jakby się ułożyło pod Legię. Wątpie,żeby Śląsk wygrał z Polonią...
Tzn. ze wiadomo kto awansuje, a bukmacherzy tak "układają" mecze, żeby zarobić.
Idziesz do buka i patrząc na tabelę Piast i Arka są murowanymi faworytami.
Jak przekonasz Piasta i Arke zeby zremisowały? Powiesz, że Pogoń przegra.
No to Olimpia na nas ładnie dupe zepnie, nie ma innej opcji niż zwycięstwo ale będzie bardzo trudno
Kurde patrze sobie w sklad Olimpii i z nazwisk rzuca sie w oczy tylko Scherfchena a reszta...Naprawde bez obrazy dla rywala ale jak z nimi nie wygramy to naprawde bedzie wstyd.Mam nadzieje ze nasi kopacze zdaja sobie z tego sprawe ze zblaznia sie przed cala Polska,wezma sobie do serca ostatnie 3 mecze i zaczna naprawde ZAPIERDALAC
No to Olimpia na nas ładnie dupe zepnie, nie ma innej opcji niż zwycięstwo ale będzie bardzo trudno
Kurde patrze sobie w sklad Olimpii i z nazwisk rzuca sie w oczy tylko Scherfchena a reszta...Naprawde bez obrazy dla rywala ale jak z nimi nie wygramy to naprawde bedzie wstyd.Mam nadzieje ze nasi kopacze zdaja sobie z tego sprawe ze zblaznia sie przed cala Polska,wezma sobie do serca ostatnie 3 mecze i zaczna naprawde ZAPIERDALAC
jak nie wygrają to chyba się trzeba będzie przejść na trening i powiedzieć parę słów komu trzeba, bo tak być nie może. Albo my ich albo oni nas !
To trzeba przeżyć, żeby to zrozumieć, żeby w to uwierzyć !!
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.