Przy takim wyniku głupio sie przyznawać że miało sie jakieś złudzenia
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
Szczerze przyznam ze ten mecz mi tez "smierdzial" remisem bo nie zapominajmy o niedawnym maratonie Widzewa pon.Szczecin czw.Świnoujscie no i dzisiaj Znicz. W ciagu tygodnia 3 ciezkie mecze z czego 2 wyjazdy i az 7 punktow to musi robic wrazenie...
No i pozamiatane.. miałem nadzieje na chociąz remis..
Widzew-Znicz 6-0
Szczerze przyznam ze ten mecz mi tez "smierdzial" remisem bo nie zapominajmy o niedawnym maratonie Widzewa pon.Szczecin czw.Świnoujscie no i dzisiaj Znicz. W ciagu tygodnia 3 ciezkie mecze z czego 2 wyjazdy i az 7 punktow to musi robic wrazenie...
Widziałem ten mecz w TV Panowie i powiem, że znicz zagrał na poziomie a-klasy to była parodia i spokojnie mogli dostać dwu cyfrówkę. Co do widzewa to zespół, który bez sernasa i 2-3 obcokrajowców by nie istniał, ale sądzę, że awans to oni mają spokojny.
Słyszałem kroki Boga, życie jest kruche
Mam złotą proporcję między umysłem a duchem
Wersów plecak, tysiące w zeszycie
Oślepiam blaskiem, jestem słońcem w zenicie
No i pozamiatane.. miałem nadzieje na chociąz remis..
Widzew-Znicz 6-0
Widziałem ten mecz w TV Panowie i powiem, że znicz zagrał na poziomie a-klasy to była parodia i spokojnie mogli dostać dwu cyfrówkę. Co do widzewa to zespół, który bez sernasa i 2-3 obcokrajowców by nie istniał, ale sądzę, że awans to oni mają spokojny.
Dokładnie, wystarczyło ,że Litwini z widzewa nie mogli zagrać w Kluczborku i już była wtopka.
Odp: I liga, komentarze, newsy, wyniki... - 26/10/2009 18:30
Jaki jest powod rozgrywania 2 kolejek wiosennych juz teraz? Na mundial nie jedziemy, z reszta powolania z I ligi nie dostaje nikt (wybryku z Bieniukiem nie traktujmy powaznie, bo Stefan powolywal). Runda wiosenna dluga, spokojnie 17 kolejek mozna rozegrac.
Po rozegraniu meczu ze Stilonem jesienia, wiosna u siebie zagramy tylko 6 spotkan w lidze plus ewentualnie w PP, jesli wyeliminujemy Piasta.
Wymysł Ekstraklasy. Ktoś tam decydujący stwierdził, że tak już zawsze będzie, że awansem rozgrywamy kolejki z wiosny...
Wypada tylko miec nadzieje, ze szybko od tego pomyslu odstapia, bo niczemu to nie sluzy i tylko zamieszanie wprowadza. Skoro teraz udalo sie rozegrac 17 spotkan ligowych plus pucharowe przez 3 miesiace, to wiosna tym bardziej mozna grac. Zapewne chodzi o brak podgrzewanej murawy na wiekszosci stadionow. Pogody nikt nie przewidzi, ale listopad i koncowka marca/poczatek kwietnia to okresy z mieszana pogoda i tak samo prawdopodobne, ze aura przeszkodzi w rozegraniu meczow.
Odp: I liga, komentarze, newsy, wyniki... - 31/10/2009 13:03
Ciekawie bylo w Zabrzu najpierw pod kasami...pozniej na trybunach gdzie Widzewa bylo ok 1500 osob ,a po ostatnim gwizdku na boisku bocznym....Przypomniala o sobie agencja ochrony Scorpion znana takze nam
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.