Tam wezwali mnie bym do nich dołączył, dołączył do tańca umarłych.
W krąg ognia podążyłem za nimi, do samego środka......Kiedy czujesz, że nadchodzi twój czas, bądź gotów.
Pożegnaj się ze wszystkimi, łyknij gorzałki i zmów modlitwę.
W krąg ognia podążyłem za nimi, do samego środka......Kiedy czujesz, że nadchodzi twój czas, bądź gotów.
Odp: I liga, komentarze, newsy, wyniki... - 01/08/2010 19:49
no i po pierwszej połowie zapowiada sie na remis, który z racji meczów z historii biorę w ciemno, bo to byłby niezły wynik. Oczywiście, jakby inaczej w pierwszym składzie Petasz i synalek co robi sie już mało zabawne. No i Lebedynski z tego co słyszałem spartaczył niesamowita sytuacja na 2-0. co jak co ale potwierdza sie fakt że snajper z niego żaden.
A młody Kosecki to jakiś oszołom.
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
Nie wiem, ale ta cała sytuacja ociera sie juz o nepotyzm. Koleś jest cienki jak sik pająka, nie wiem co niektórzy w nim widzą Ogólnie na chuj tylu zawodników sie ściąga skoro Mandrysz nie desygnuje ich do gry? I Lebedynski napastnikiem nie będzie im szybciej to dotrze tym lepiej.
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
Odp: I liga, komentarze, newsy, wyniki... - 03/08/2010 11:08
a tak z innej beczki nie tylko my zaczęliśmy od FALSTARTU wymieniany w roli kandydata do awansu GKS KATOWICE,też się nie popisał a biorąc pod uwagę terminarz sytuacja może zmieniać się z minuty na minute.Tylko ciekawe co nasi grajcarzy pokażą w niedziele z KSZO które przegrało ostatnio z FLOTĄ którą wszyscy spisywali już na straty.
"honor, który w każdym zdaniu traci honor, to coś jak gdyby burdel dziewic, gdyby to było możliwe" Julio Cortázar
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.