Ja obstaję przy swoim. Awansuje Termalica i Zawisza. Nie sądzę, żeby kraksa dała radę wygrać w Legnicy z Miedzią.
Teoretyczne szanse awansu ma jeszcze Flota
Zawisza zdobywa jakieś punkty w Bytomiu (nie może przegrać), Cracovia nie wygrywa w Legnicy. Oba warunki bardzo prawdopodobne.
Wtedy wystarczy Flocie wygrać 4:0 z Tremaliką, aby były baraże z nią lub wygrać minimum pięcioma golami i wchodzi Flota! Oczywiście to bardzo mało prawdopodobne
Chyba, że Zawisza przegra w Bytomiu, Cracovia nie wygra w Legnicy, to żeby w małej tabeli zrównać się z Termaliką musiałaby wygrać Flota 6:0 więcej żeby ją wyprzedzić Chyba regulamin nie mówi inaczej W polskiej lidze wszystko jest możliwe
Wchodzi zawisza i nozownicy.
Nie da się tego wykluczyć, ale nie sądzę, żeby pasy dały radę wygrać w Legnicy. Ostatnio kiepsko im idzie, a Miedź jest niezła. Nawet jak Nieciecza będzie chciał się podłożyć Cracovii, to nie da rady A Termalika raczej chce awansować. Ten gol na 1:1 dla Olimpii raczej nie mógł być wyreżyserowany. Jakby nie trafił do bramki ten z Olimpii, to byłby już przecież prawie koniec meczu 1:0 i Nieciecza w ekstraklasie
I wejdą nożownicy i Zawisza, a Flota z Termalicą nadal będą uważane za mega poważne kluby bo skończą ligę na odpowiednio 3 i 4 miejscu. Ciekawe kto za rok awansuje..
Odp: I liga, komentarze, newsy, wyniki... - 06/06/2013 18:52
Tylko wygrana z Termalicą Bruk-Bet Nieciecza minimum 5:0, przy jednoczesnym remisie lub porażce Cracovii z Miedzią w Legnicy zapewni piłkarzom Floty Świnoujście bezpośredni awans do ekstraklasy. Zwycięstwo 4:0 będzie oznaczać baraż między tymi zespołami.
Tylko wygrana z Termalicą Bruk-Bet Nieciecza minimum 5:0, przy jednoczesnym remisie lub porażce Cracovii z Miedzią w Legnicy zapewni piłkarzom Floty Świnoujście bezpośredni awans do ekstraklasy. Zwycięstwo 4:0 będzie oznaczać baraż między tymi zespołami.
Słyszałem kroki Boga, życie jest kruche
Mam złotą proporcję między umysłem a duchem
Wersów plecak, tysiące w zeszycie
Oślepiam blaskiem, jestem słońcem w zenicie
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.