Słyszałem kroki Boga, życie jest kruche
Mam złotą proporcję między umysłem a duchem
Wersów plecak, tysiące w zeszycie
Oślepiam blaskiem, jestem słońcem w zenicie
No i oczywiście my u siebie z gieksa. Z trzech powyzszych meczy mysle ze przynajmniej jedna straci pkt. Teoretycznie najciezszego rywala ma Piast, ale mnie po ostatnim meczu w Szczecinie Kolejarz w ogole nie przekonal swoja gra pomimo ze wygrali. Dzisiajszej porazki Termaliki nie upatrywalbym jako symptom slabszego okresu, ale tragicznie grajaca Flota musi sie w koncu obudzic...kto wie moze to bedzie wlasnie ten mecz. Jezeli chodzi o Zawisze to widac, ze sa w gazie. Od czasu zmiany trenera calkiem dobrze sobie radza, ale wyjazdy to zawsze pewna niewiadoma. No ale najwazniejsze zebysmy my w sobote wygrali a pozniej sie dopiero mozna ogladac na innych.
Odp: I liga, komentarze, newsy, wyniki... - 09/05/2012 20:06
Niestety nie miałem racji co do tego, że Zawisza już się nie liczy w walce o awans. Zmiana trenera w Bydgoszczy wyszła im na dobre. Dla Pogoni chyba najlepszy scenariusz to taki w którym Nieciecza wygrywa wszystko, ponieważ gdy Pogoń, Piast i właśnie Nieciecza będą miały po tyle samo punktów to Pogoń ląduje na 3. miejscu, natomiast w przypadku gdy Nieciecza ma najwięcej punktów w lidze, a Pogoń i Piast po tyle samo to Portowcy awansują z drugiej pozycji. Oczywiście wizja że klub pokroju Niecieczy ma grać w Ekstraklasie jest dla mnie straszna, to jednak awans Pogoni jest najważniejszy i niestety trzebaby było przeboleć tą Niecieczę w Ekstraklasie. Bo odrobienie do nich 4 punktów (gorszy bilans w meczach bezpośrednich) na ten moment wydaje się bardzo trudne. Moim zdaniem dużo prostsze będzie odrobienie 3 oczek do Piasta. Oczywiście zakładając wygraną Portowców w Bydgoszczy i we wszystkich innych meczach! Nasi grajkowie tak sobie skomplikowali sytuację, że teraz nawet jeden remis może ozaczać definitywny brak awansu.
Nie będe pisać kto z kim może stracić punkty, bo w tej lidze to nie ma sensu. Po prostu Pogoń musi wygrać wszystko co zostało i tyle. Rywale punkty jeszcze pogubią. Ja przewagę Portowców w końcówce sezonu widzę w tym, że mamy bardzo szeroką, wyrównana kadrę więc teoretycznie powinni fizycznie i kondycyjnie wyglądać najlepiej z całej ligi w ostatnich kolejkach sezonu.
"Każdy sobie powinien z nas zadać pytanie, Czy kurwa chce grać dla Pogoni Szczecin, czy nie? Jak nie, to kurwa wypierdalać i tyle"
Odp: I liga, komentarze, newsy, wyniki... - 10/05/2012 09:53
Flota juz tyle meczow przejebala wiec licze z ejakis punkcik urwie.Nieciecza ma dosc latwe mecze. Zawisza gdyby nie grala z Piastem mogla by zakonczyc sezon wyzej od nas. Najgorsza koncowke ma chyba Piast
Odp: I liga, komentarze, newsy, wyniki... - 10/05/2012 14:05
Po wczorajszej wysokiej porażce Floty Świnoujście 0:4 z Sandecją Nowy Sącz, władze klubu podjęły decyzję o zmianie trenera.
Po serii 15 spotkań bez zwycięstwa, podziękowano za pracę trenerowi Krzysztofowi Pawlakowi. - Chodziło nam o zmianę w zakresie ustawienia składu jak i względy motywacyjne - powiedział Głosowi Szczecińskiemu prezes Floty Edward Rozwałka. Do końca obecnego sezonu, funkcję trenera pierwszego zespołu pełnić będzie dotychczasowy asystent Ryszard Kłusek.
Odp: I liga, komentarze, newsy, wyniki... - 11/05/2012 13:27
Do Piasta i wsioków jedzie Kolejarz ,dla przypomnienia wygrał on 9 meczy i 3 zremisował.Jest to najlepsza ekipa na wyjazdach i tam bym upatrywał strat punktowych gospodarzy.Pogoń musi wszystko wygrywać.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.