Łks-iacy po meczu z nami zaczęli grać jak zaczarowani...Szmalcu nie mają a jadą ostro..ale nie ma co się oglądać na żydów czy żaboli trzeba patrzeć na siebie i co się da- wygrywać.
Odp: I liga, komentarze, newsy, wyniki... - 08/11/2009 16:35
Oby Górnik tego nie wygrał. Wtedy wszystko leży w naszych rękach (który raz już to w tym sezonie ) "wystarczy" wygrać ,co nie będzie łatwe z GKP i mamy gwarantowane 2 miejsce w tej lidze,o którym nikt chyba nie marzył. Pozostanie spokojnie przepracować zime,założyć opaske na oko i heja do przodu. Jak pokazuje tabela na polu do awansu zostają już tylko 4 zespoły,a my wśród nich. Myślałem że bedzie 5 czyl dołączą jeszczei Katowice,ale po wczorajszym złym dla nich remisie raczej z tego wyścigu odpadli.
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
Odp: I liga, komentarze, newsy, wyniki... - 08/11/2009 16:48
Nikt się nie spodziewał, że będziemy w tym momencie 2 w tabeli Miła niespodzianka, czekamy na wzmocnienia, które mam nadzieję, że będą i latem może być naprawdę duży powód do radości.
2-1
Ostatnio edytowany przez: E., 8 listopada 2009, 16:54 [1 raz(y)]
Odp: I liga, komentarze, newsy, wyniki... - 08/11/2009 16:57
Niie wykorzystać tak słabości Górnika byłby niewybaczalnym grzechem. Pytanie do jakiego trzęsienie ziemi tam dojdzie w przerwie. Ale rzekne tak-ja bym osobiscie zwracał uwage na ŁKS.
Hola, do końca zostało 14 kolejek, kompletnie się nie zgadzam ze GKS nie ma szans na awans tym bardziej ze wczoraj mimo tego iż grał w 9 potrafił sobie stworzyć parę okazji na bramkę, punkt z Katowic uważam za sukces a te twoje przemyślenia są jak wróżenie z fusów tym bardziej ze czeka nas dłuuga przerwa po której jeszcze nie raz ci szczena opadnie ze zdziwienia
Odp: I liga, komentarze, newsy, wyniki... - 08/11/2009 17:36
Sytuacja Gornika jak nic przypomina mi sytuacje w Lubinie sprzed kilku lat kiedy postanowiono sprowadzic gwiazdy z niebotycznymi kontraktami! Tylko Zaglebie po spadku szybko poszlo po rozum do glowy i szybko ich rozgoniono a w Zabrzu cala wina poszla na Wieczorka i Kasperczaka. Przyszedl Komornicki i wyniki takie same co tylko pokazuje ze problem Gornika to pilkarze a nie sztab. Im dluzej Gornik bedzie ich trzymal tym lepiej dla nas choc zdaje mi sie ze Alianz rozgoni zima cale to towarzystwo..
Teoretycznie to całkiem logiczne byłoby to posunięcie. Alke całkiem niefortunne technicznie. Wyobrażamy sobie wymiane powiedzmy 11 graczy? To awykonalne,tzn możliwe,ale przyniesie odwrotny skutek. Podejrzewam zakup kilu graczy i większą rywalizacje,bo tam kilku graczy gra najzwyczajniej na kredyt. Ingerencja kibiców przecież też niewiele dała.
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
Odp: I liga, komentarze, newsy, wyniki... - 08/11/2009 18:38
Sytuacja Gornika bardziej przypomina sytruacje Arki sprzed bodajze 3 sezonow. Po spadku(karnej degradacji) zatrzymali caly zespol , podniesli nawet kontrakty i zajeli 4 miejsce. Oby nastapila powtorka
Ja bym jednak nie skreślał tak szybko GKS-u, pamiętasz jak daleko był ŁKS przed meczem u nas ? Wiadomo, że zostaję mniej czasu do końca ale liga jest bardzo wyrównana i moim zdaniem wszystko jest możliwe.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.