Odp: Jakie macie telefony komórkowe????? - 21/10/2014 11:37
podbijam temat bo mam pytanie - używał ktoś HTC desire 610?? Dobry czy złom? plastik się rozleci w rękach czy wytrzyma dwa lata? pytam bo właśnie zmieniam z szajsunga, który nawet polskich liter nie miał (!) i potrzebuje coś co się nie rozpada i da się tego używać
Odp: Jakie macie telefony komórkowe????? - 30/10/2014 16:55
Jesli chodzi o oferty na karte to ktora siec polecacie (albo konkretna usluge w jej ramach) jesli chodzi o internet do smartphona ? Dodam, ze nie zalezy mi zupelnie na kwestii rozmow/sms bo mam dual sim wiec ta jedna karta bylaby tylko do internetu. Z gory dzieki.
Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
Odp: Jakie macie telefony komórkowe????? - 30/10/2014 17:57
Hm, 1gb lub 2gb. W sumie sie nie orientuje bo nigdy nie mialem do czynienia ze smartphonem, androidem i tymi aplikacjami wiec nie wiem ile to pozera danych. Choc pewnie bede korzystal dosc czesto z jakichs aplikacji do biegania, informacyjnych czy bankowych
Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
Odp: Jakie macie telefony komórkowe????? - 14/11/2014 09:44
Mam zainstalowana gre na karcie SD.. Ale jak probuje ja zaktualizowac to telefon probuje sciagnac aktualizacje na pamiec telefonu i wyskakuje mi blad ze za malo miejsca w pamieci telefonu.
Jest jakies rozwiazanie ?? ?
Aha telefon gdyby to mialo znaczenie Alcatel One Touch Pop C7.
p.s aha wiekszosc aplikacji i gier mam juz przeniesionych na karte sd .
Odp: Jakie macie telefony komórkowe????? - 17/11/2014 21:13
witam panie .panowie macie moze jakies krotkie dzwonki na telefon na sms albo dzwonek z nasza POGONKA linki albo moze ktos ma i moze wrzucic .do 30 sekund krotkie i konkretne najlepiej piosnki z mlyna. dzieki
Odp: Jakie macie telefony komórkowe????? - 26/11/2014 14:04
Ktoś wie jak wrzucić dzwonki na srajfona piątkę? moja dziewczyna dostała z pracy takie cudo, ale poza wgrany dzwonkami żadnego pola manerwru. U mnie się da normalnie po kablu, ale w co apple to apple.
Odp: Jakie macie telefony komórkowe????? - 28/11/2014 23:34
Wymienie Galaxy S3 na inny telefon, gwarancja i ubezpieczony wyświetlacz (jak sie zbije to wymiana za darmo) jak ktoś ma sensowną propozycje to pisać, najlepiej za telefon z windowsem 8 i ekran powyzej 4.5 lub iphone
S3 jest to jeden z najbardziej udanych smartfonów jakie kiedykolwiek wyszły. Może lepiej zaoszczędzić i kupić coś co pozwoli na rok, dwa zapomnieć o temacie. Taka tylko sugestia, sory za offtop.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.