Odp: Euro 2012 - Polska & Ukraina - 15/06/2012 22:32
We Wrocławiu nie będzie narzekania na kibiców. Na każdym sektorze będzie "młynowy" i "bębniarz" Wszystko skoordynowane i odgórnie narzucone. Taka siatkówka w wersji piłkarskiej
We Wrocławiu nie będzie narzekania na kibiców. Na każdym sektorze będzie "młynowy" i "bębniarz" Wszystko skoordynowane i odgórnie narzucone. Taka siatkówka w wersji piłkarskiej
Ze tak powiem:
...dajcie tu jakąś muzyczkę
F U C K E U R O
Żenadą jest to, że dziś o 7 rano w polsat news był wywiad z tym chujem z radia co transmituje i spuszcza się nad jakims czeskiem co dal siano na ta sektorowke. Ponoć prosił kibiców Śląska by porozmawiał z ekipami z ekstraklasy i żeby zaprosic tych kibicow do prowadzeia doping na kadrze. Ponoć nawet rozmawiał z kurwa latem by udostepnil darmowe wejsciowki dla tych kibicow.
Ze tak powiem:
...dajcie tu jakąś muzyczkę
F U C K E U R O
Żenadą jest to, że dziś o 7 rano w polsat news był wywiad z tym chujem z radia co transmituje i spuszcza się nad jakims czeskiem co dal siano na ta sektorowke. Ponoć prosił kibiców Śląska by porozmawiał z ekipami z ekstraklasy i żeby zaprosic tych kibicow do prowadzeia doping na kadrze. Ponoć nawet rozmawiał z kurwa latem by udostepnil darmowe wejsciowki dla tych kibicow.
Jak trwoga to do Boga...hehe
z tego co mi się obiło o uszy to u ruskich część biletów poszło na ekipy bo to przekłada sie na doping na kadrze. Mozna?
U nas wszystko odwrotnie, i jest jak jest. Może donek poprowadzi doping, w końcu on się na tym zna uwierzcie mu.
W Radiu Zet (stąd moje info) nic nie było ze chca młynowych i bębniarzy klubowych, ale już widzę jak wszyscy biegną po darmową wejściówkę od grzesia l. Co za kurwa cymbały w tych mediach, a sektorówka to podobno bez napisu, tylko same barwy-ot szczyt możliwości
Heh wystarczyło 180 min. meczu żeby się ogarnęli, że pan w koszulce "Żygadło" który kilkanaście miesięcy wstecz znakomicie się bawił przy akompaniamencie wodzireja na siatce.
Nie rozkręci fanatycznego dopingu na 55 tyś. stadionie.
No ja jestem sam ciekaw jak wyjdzie im ogarnięcie tego hehe
Ostatnio edytowany przez: Z daleka nie będzie widać, 16 czerwca 2012, 08:40 [1 raz(y)]
A co do ełro jeszcze. Rozpierdala mnie to, wstaję rano i w tvp leci pytanie na śniadanie, słucham chwile, tam jakaś prowadząca pyta się jakiejś paniusi jaki piłkarz jest dla niej najprzystojniejszy, ale to jeszcze nic.
Teraz HIT! Uwaga do wszystkich, powiadomcie kogo możecie bo dzisiaj o 10.09 tylko w TVP rodzina Damiena Perquisa! Hahahaha
Będzie sraczka tak jak do tej pory, nie mam wątpliwości, a nawet narzekania, że ktoś im każe śpiewać
A co do ełro jeszcze. Rozpierdala mnie to, wstaję rano i w tvp leci pytanie na śniadanie, słucham chwile, tam jakaś prowadząca pyta się jakiejś paniusi jaki piłkarz jest dla niej najprzystojniejszy, ale to jeszcze nic.
Teraz HIT! Uwaga do wszystkich, powiadomcie kogo możecie bo dzisiaj o 10.09 tylko w TVP rodzina Damiena Perquisa! Hahahaha
ostatnio był ,,wzruszający wywiad z babcią Błaszczykowskiego"
żenada w chuj..
czekam na telenowelę pod tytułem ,,K jak kadra"
Dobrze, że w pracy jestem to tej żenady nie obejrzę..
To trzeba przeżyć, żeby to zrozumieć, żeby w to uwierzyć !!
Heh wystarczyło 180 min. meczu żeby się ogarnęli, że pan w koszulce "Żygadło" który kilkanaście miesięcy wstecz znakomicie się bawił przy akompaniamencie wodzireja na siatce.
Wróble ćwierkają że jest jeszcze plan B...
- Puszczą doping z playbacku przeplatany pieśnią o małym rycerzu znanym z siatkarskich parkietów, czy też pojada z hitem że wszyscy Polacy to jedna rodzina, żeby Szpakowski mógł snuć opowieść jaki to wspaniały rodzinny piknik... Muppet Show
- Puszczą doping z playbacku przeplatany pieśnią o małym rycerzu znanym z siatkarskich parkietów, czy też pojada z hitem że wszyscy Polacy to jedna rodzina, żeby Szpakowski mógł snuć opowieść jaki to wspaniały rodzinny piknik... Muppet Show
Nie wiem czy oglądaliście film o kibolach pod tytułem Skrzydlate Świnie. Obecne Euro tak własnie się zapowiada kibiców się próbuje kupić, czyż to nie jest piekne. kompromitacja nadeszła. Gdzie są czasy gdzie wszyscy chwalili Polskich kibiców za fanatyczny doping.
Nie wiem czy oglądaliście film o kibolach pod tytułem Skrzydlate Świnie. Obecne Euro tak własnie się zapowiada kibiców się próbuje kupić, czyż to nie jest piekne. kompromitacja nadeszła. Gdzie są czasy gdzie wszyscy chwalili Polskich kibiców za fanatyczny doping.
Mialem to samo skojarzenie. Z tymn wodzirejem to na powazne czy robicie sobie beke, ze ma ich byc kilku na stadionie?
Mialem to samo skojarzenie. Z tymn wodzirejem to na powazne czy robicie sobie beke, ze ma ich byc kilku na stadionie?
żenada w chuj..
mnie wku**ia dopier*alanie się do wszystkiego co z Euro związane - nie ogląda jeden z drugim to morda w kubeł a nie ciągle jedna i ta sama gadka, z której nic nie wynika
A ty już nie jestes fanem euro? nie podoba się to "MORDA W KUBEŁ"!
Ostatnio edytowany przez: eM, 16 czerwca 2012, 15:22 [2 raz(y)]
żenada w chuj..
mnie wku**ia dopier*alanie się do wszystkiego co z Euro związane - nie ogląda jeden z drugim to morda w kubeł a nie ciągle jedna i ta sama gadka, z której nic nie wynika
A ty już nie jestes fanem euro? nie podoba się to "MORDA W KUBEŁ"!
ale już tego co dopisałem niżej nie zacytowałeś, więc przestań pieprzyć farmazony i wyciągać moje zdania z kontekstu.
To trzeba przeżyć, żeby to zrozumieć, żeby w to uwierzyć !!
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.