No jest grubo, są też stanowiska z wyrazem uwielbienia dla Lecha i Poznania oraz dla Gdańska i Lechii. Wiadomo - markeiitng, euro i te sprawy, szkoda tylko, że nigdy w tego typu centrach handlowych nie promuje się lokalnego klubu, a - tym bardziej teraz - możnaby było rozpowszechniać wieść o awansie Pogoni do eklasy i promować ją jako wartość całego Pomorza Zachodniego. No ale nie po co, przecież mistrzem Polski jest Śląsk.
I znów ktoś będzie miał PRZEJEBANE .Czy ktoś im zwróci uwagę czy niechcący szyba zbita Przez przypadek oczywiście
Tam wezwali mnie bym do nich dołączył, dołączył do tańca umarłych.
W krąg ognia podążyłem za nimi, do samego środka......Kiedy czujesz, że nadchodzi twój czas, bądź gotów.
Pożegnaj się ze wszystkimi, łyknij gorzałki i zmów modlitwę.
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
Odp: Euro 2012 - Polska & Ukraina - 13/06/2012 14:06
Największy ubaw jak do tej pory mam z tego całego pompowania balona i wmawiania szarej masie, że 2 remisy, to zajebiście, bo przecież dalej po 2 meczach mamy szanse! chuj, że trzeba wygrać z Czechami, chuj, że smuda sobie WYMARZYŁ nie przegrać z Ruskimi, chuj, że Grosicki czy Wolski wczoraj na tą lorę z prawej obrony starczyli, bo był wolny jak barszcz. Jak ten kraj ma dobrze funkcjonować jak ludzie sami nie potrafią usiąść i zastanowić się 5min nad wypowiedzią tylko wciągają co im podadzą na talerzu.
Odp: Euro 2012 - Polska & Ukraina - 13/06/2012 15:57
Powiem wam coś bardzo śmiesznego ale zarazem żałosnego.Mam mieszkanie dwu rodzinne ja mieszkam na górze a sąsiedzi na dole.Wywiesiłem transparent ręcznie pisany Fuck Euro na oknie i konfident narobił około 4 fot i zaniósł na psy.Może ktoś z was się orientuje co w ewentualności zrobią mi psy?Pozdrawiam wszystkich kibiców Pogoni&Legii Fuck Euro!!!!!!!!!
wbrew logice :Wolnośc Tomku w swoim domku ?? Ale prawnikiem nie jestemm .JEBAĆ ich dziękuje dobranoc a propo :Czy kltoś :Legia " zrobił porządek z tym,i gnojami?? KURWA PORZĄDEK MUSI BVYĆ
Ostatnio edytowany przez: mefisto1969, 13 czerwca 2012, 16:15 [1 raz(y)]
Tam wezwali mnie bym do nich dołączył, dołączył do tańca umarłych.
W krąg ognia podążyłem za nimi, do samego środka......Kiedy czujesz, że nadchodzi twój czas, bądź gotów.
Pożegnaj się ze wszystkimi, łyknij gorzałki i zmów modlitwę.
Przynajmniej mecz o wszystko jest w 3 rundzie dopiero
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Odp: Euro 2012 - Polska & Ukraina - 13/06/2012 21:15
Tak zauwazylem, ze chyba na wsyztskich stadionach jest najpierw jakies odliczanie nim rozpoczna mecz i po golu jest jakas melodia puszczona. Wszedzie tylko nie na naszych meczach?
Słyszałem kroki Boga, życie jest kruche
Mam złotą proporcję między umysłem a duchem
Wersów plecak, tysiące w zeszycie
Oślepiam blaskiem, jestem słońcem w zenicie
Odp: Euro 2012 - Polska & Ukraina - 13/06/2012 21:34
a dzisiaj oglądałem w TV zale nt polskiej sektorówki a raczej jej braku. Janusze nabawiły sie kompleksów i teraz jest akcja "na hura" szycie wielkiej flagi. Byliby kibole to i sektorówka by sie znalazla a tak.....
"Balansujcie dopóki się da, a gdy się już nie da, podpalcie świat!" - J. Piłsudski
Moze znajda sie sponsorzy TP, Tyskie itp tylko ze flaga bedzie raczej przypominac stroj zawodnika formuly 1(reklama na reklamie) a nie flage, swoja doga ciekawie by wygladala flaga Polski z biedronka posrodku(sarkazm oczywiscie)
Niech cię nie niepokoją
Cierpienia twe i błędy
Wszędy są drogi proste
Lecz i manowce są wszędy
O to chodzi jedynie
By naprzód wciąż iść śmiało
Odp: Euro 2012 - Polska & Ukraina - 14/06/2012 10:09
Sektorówka sama się wniesie, sama przygotuje, sama rozłoży, a potem zafaluje na wietrze i po meczu sama pójdzie do domu. Poza tym sektorówka zasłania widok na murawę. Panowie, chyba popłynęliście na fali pozytywnych euro-wibracji i się zbytnio rozmarzyliście.
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
Bylo promowanie w kaskadzie lokalnego klubu w sobote i niedziele byla akademia pilkarska Pogońi wszyscy biegali w koszulkach Pogońi + do tego byly porozwieszane herby Pogońi , chodzili ludzie i rozdawali plakaty z zawodnikami karty .
A na tych badziewnych tablicach dawno powinna vlepa wisiec
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.