Odp: Euro 2012 - Polska & Ukraina - 11/06/2012 14:22
jak widać po działaniach policji to wina jest tylko polskiego kibola z obcokrajowcami pieszczą się niesamowicie w różnych sytuacjach kiedy polscy kibice dostali by już litry gazu i dziesiątki gumowych kul
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Odp: Euro 2012 - Polska & Ukraina - 11/06/2012 22:28
ale będzie wstyd w chuj, jak Ukraińscy wyjdą z takiej grupy, a my w swojej polegniemy. przecież my z tymi Szwedami to byśmy wyłapali w pizdeczke okrutnie. A Ukraina jedzie z nimi jak chce...
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
Odp: Euro 2012 - Polska & Ukraina - 11/06/2012 22:52
My nie pasujemy do tego turnieju.Smutne,ale prawdziwe.Ukraińcy przekopali tą murawę,walczyli z całych sił,czuli doping swoich,trener wiedział jak rozegrać to spotkanie,ostatnie minuty wyczekiwania ławki rezerwowej Ukrainy i ta radość jakby mistrzostwo zdobyli.A u nas? Polacy bez życia,bez emocji,jakby za karę kazali im grać a kibice,tęsknie za trybunami z Niemiec i Austrii.
My nie pasujemy do tego turnieju.Smutne,ale prawdziwe.Ukraińcy przekopali tą murawę,walczyli z całych sił,czuli doping swoich,trener wiedział jak rozegrać to spotkanie,ostatnie minuty wyczekiwania ławki rezerwowej Ukrainy i ta radość jakby mistrzostwo zdobyli.A u nas? Polacy bez życia,bez emocji,jakby za karę kazali im grać a kibice,tęsknie za trybunami z Niemiec i Austrii.
To prawda. Patrzac obiektywnie Polska i Grecja to dwie najslabsze druzyny turnieju.
a gdzie on i kurwa byli do tej pory? po strzeleniu gola przez Rosjan jakos tego nie słyszłem.
a tym meczu musze byc nawet za reprezentacja pzpn, bo przeciez nie za kacapami
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
A mnie zastanawia co takiego zrobil Grosicki Smudzie ze nie chce chlopakowi dac szansy.Pierw meczyl Rybusem a teraz Dudka,efekt ten sam- beznadzieja.
Dudka? Swietny mecz wczoraj. Co nie zmienia faktu,ze Grosicki powininen grac, wg. mnie za Obraniaka (totalne dno a do tego farbowany lis). Kadra PZPN z dużą szansą na wyjscie z grupy, najslabszej w historii Euro.
Odp: Euro 2012 - Polska & Ukraina - 13/06/2012 11:35
a mnie wkurwia niewystawienie Grosickiego (miałbym blisko na piwo darmowe gdyby strzelił)i pojebańce którzy krzyczą jesteśmy z wami aż piwo mi nie wchodzi juz
Tam wezwali mnie bym do nich dołączył, dołączył do tańca umarłych.
W krąg ognia podążyłem za nimi, do samego środka......Kiedy czujesz, że nadchodzi twój czas, bądź gotów.
Pożegnaj się ze wszystkimi, łyknij gorzałki i zmów modlitwę.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.