Pies ich tam dymał oni nie są godni nawet tego by przywdziewać biało czerwone barwy, sam fakt zamieszczenia takiego gówna na koszulce reprezentacyjnej przed wielkim turniejem, gdzie pół Europy będzie na nas patrzeć to kpina może jeszcze logo Biedronki zamiast tego walnąć? Przecież to nasz główny sponsor ...
Odp: Euro 2012 - Polska & Ukraina - 08/11/2011 17:26
Akurat koszulki pasują do tej całej smudowskiej żenady. Podsumowując, Euro zapowiada się pysznie:
- kibicowski fail z Klubem Kibica
- farbowane lisy w każdej formacji
- niedojebany trener który mówi lepiej po niemiecku niż po polsku, na dodatek nie ma matury
- tradycyjnie mecz otwarcia, mecz o wszystko i mecz o honor
- pzpnowskie pijaki robiące blowjoba Uefie
- przepłacone stadiony z wadami (Narodowy, Wrocław, Poznań)
Ostatnio edytowany przez: eJay, 8 listopada 2011, 20:23 [1 raz(y)]
Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
A jak najbardziej, niech będzie biedronka albo morda kręciny czy nawet wielki kutas. Tak jak napisał eJay ta koszulka pasuje do całej reszty tego bajzlu. To nie jest reprezentacja Polski i dobrze, że nie będzie profanować godła.
Odp: Euro 2012 - Polska & Ukraina - 08/11/2011 21:11
Ciekawe czy ta coraz mniejsza część Polaków w "reprezentacji Polski" zwróciła uwagę na brak orzełka.. O czym ja marzę, kasa na konto wpływa więc co to ich obchodzi..
Odp: Euro 2012 - Polska & Ukraina - 08/11/2011 21:27
"Na koszulce pojawił się nowy logotyp reprezentacji. Już na etapie projektu dołożono wszelkich starań, by logo zawierało elementy najważniejsze dla kibica, kojarzące się z polskością i narodową dumą. Podobnych zmian w strojach reprezentacji dokonała większość federacji, m.in. Francji, Włoch, Niemiec czy Holandii.
Jak wynika z badań przeprowadzonych na zlecenie PZPN w ostatnim tygodniu października, kibice, przedstawiciele mediów, klubów piłkarskich, wojewódzkich związków piłki nożnej oraz instytucji rządowych i sponsorów dobrze ocenili zmianę logotypu i identyfikacji wizualnej.
W badaniu opinii na temat wizerunku PZPN udział wzięło 2248 osób. Najliczniej reprezentowani byli kibice, rekrutowani do badań z grupy osób, które w ciągu ostatnich 3 miesięcy kupiły bilet na mecz reprezentacji Polski.
Zdecydowana większość respondentów pozytywnie oceniła nowe logotypy Związku i reprezentacji."
i wypowiedz Błaszczykowskiego, który jeszcze niedawno gdy padlo info żeby zamiast godła było logo euro 2012 stanowczo tego nie popierał
"-Stroje mają być wygodne i to jest najważniejsze. Różnica jest taka, że te nowe są bardzo dopasowane, przylegają do ciała. Ale to raczej nie jest czynnik, który poprawi umiejętności danego zawodnika. Poza tym wizualnie są bardzo ładne"
kurwa ręce opadaja...
i wspomniana koszulka m.in niemiec na 2012 rok. Gdzie te zmiany niby..? klik
"Balansujcie dopóki się da, a gdy się już nie da, podpalcie świat!" - J. Piłsudski
Odp: Euro 2012 - Polska & Ukraina - 08/11/2011 21:29
Szczęsny i Błaszczykowski już powiedzieli, że im się te koszulki podobają. Szczęsny tylko zaznaczył, że nie chciałby aby jego rezerwowy strój był... różowy.
Czyli jak widać - zwisa i powiewa im w czym będą grali.
Oficjalny Klub Kibica Reprezentacji Polski
Aż dziwne wobec tego, że na koszulce nie ma flagi Unii Europejskiej, jakiegoś tęczowego symbolu gejów i loga Tańca z Gwiazdami.
Byłoby jeszcze bardziej postępowo i nowocześnie.
P.S. Tomaszewski w swoim stylu skomentował ten burdel:
Brawo, wreszcie wyszli na przeciw mojej inicjatywie i pokazali, że to nie jest moja drużyna, tylko związkowa zbieranina przebierańców. Na lewym rękawku powinni jeszcze mieć twarz Smudy, a na prawym Laty. Jestem bardzo zadowolony! - zakpił Jan Tomaszewski.
- Janku, a bez szydery?
- Bez szydery? A tu się da bez szydery? No to bez szydery to jest, kurwa, skandal!
Tam wezwali mnie bym do nich dołączył, dołączył do tańca umarłych.
W krąg ognia podążyłem za nimi, do samego środka......Kiedy czujesz, że nadchodzi twój czas, bądź gotów.
Pożegnaj się ze wszystkimi, łyknij gorzałki i zmów modlitwę.
Ta, co za bezczelne łajzy z tym uzasadnieniem. Szkopuł w tym, że zapytali się, czy podoba się nowe logo PZPN. A tak postawione pytanie dotyczy jedynie samego faktu podobania się loga lub nie. Nie dotyczy zatem kwestii umieszczenia tego loga na koszulce reprezentacji, zamiast Godła. Przypuszczam, że w takim przypadku odpowiedzi byłyby inne. Tak to wygląda, jak zwykle, oszustwo PZPN.
Odp: Euro 2012 - Polska & Ukraina - 09/11/2011 07:34
Dno,hańba,dramat nie wiem już jak to określić bo brak mi określeń,epitetów itd... jak pierdolone pijackie dziady z pzpn nie szanują tego co dla wielu jest najważniejsze to jak nas mają w europie czy na cały globie szanować,sami "sramy sobie w gniazdo" ..i tak jak za czasów zbieraniny ptaszyska tak i teraz każda porażka zbieraniny farbowanych biedronkowców paradoksalnie będzie mnie cieszyć!
Ostatnio edytowany przez: 1973, 15 lutego 2012, 14:53 [1 raz(y)]
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.