Odp: Euro 2012 - Polska & Ukraina - 21/09/2011 10:45
Kurde ale jak to jest, że są ludzie którym taki stan rzeczy odpowiada? Nasza drużyna to jakiś jarmark. Wystarczy że zgłosi się jakiś koleś z "korzeniami" i ma miejsce w kadrze. Czego to jest reprezentacja?
Odp: Euro 2012 - Polska & Ukraina - 21/09/2011 11:33
Mnie tam to Euro nie jebie. Będę kibicował z całego serca każdemu przeciwnikowi Polski, nawet jak to będą Niemcy lub Rosja. To jest sprzedajna banda "farbowanych lisów", kurew mających w dupie swój kraj i karierowiczów chcących się wypromować na tym turnieju, a nie drużyna, która reprezentuje mój kraj.
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
ja krzyż na tej pseudo reprezentacji i ogólnie polskiej piłce położyłem juz jakiś czas temu. beznamiętnie sie tylko przyglądam, ale kazde potkniecie nas tym euro bedzie sprawiało mi nei lada satysfakcje. im więcej potknięć tym lepiej
już sobie wyobrażam stan naszego futbolu po euro, stan do jakiego doprowadzają dzisiejsze władze i klęska na euro spowoduje fakt, jak mawiał klasyk "nie będzie niczego" nawet zgliszcza, popioły i gruz nie pozostanie. Bo wózek i niejako koniunkturę nakręcali do tej pory ci "źli" kibole. Już widac pewne symptomy tego co bedzie na niektórych stadionach (na naszym dobitnie)
A byc moze to takie celowe i świadome działanie by rozpierdolić polska piłke w pizdu doszczętnie? Po prostu po tym euro zgasi sie światło? Dowiemy sie tego już niebawem. Ale ja widze w tym wiecej pozytywów niż negatywów, bo stadium patologi jaka trwawi nasza piłke i kwestie wokół jej związane sa juz tak zdegenerowane, że tu, jak juz kiedys napomknąłem katastrofa na tym euro moze byc jedyną szanse na poprawę. Po prostu tu trzeba to olac podpalić benzyna gasić, by poźniej to odbudować od początku.
tylko czy wtedy znajada sie chetni?
Ostatnio edytowany przez: anathema, 21 września 2011, 14:53 [1 raz(y)]
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
Odp: Euro 2012 - Polska & Ukraina - 21/09/2011 17:47
Właśnie to przeczytałem, przecież to aż krew człowieka zalewa!!! Ścierwo jebane! Chociaż mogliby jakiś komentarz do tego bzdur napisać!!! Ale nie po co, później idzie w świat do ciemnego ludu, że w Polsce były obozy koncentracyjne, a ciemny lud to kupuje!!!
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
Wiekszosc by sie nadala bo widac ze lubia wypic to by sie doskonale wkomponowali w "kadre" ale ten co mowi ze zapierdalac trzeba to by sie raczej nie przyjal. A poza tym wsrod kandydatow zdecydowanie za malo chinczykow, arabow i hindusow jeszcze nam kadra bedzie wygladac czarno-bialo i rodacy beda regulowac telewizory ogladajac mecz a takto bedzie pelna gama kolorow.
Niech cię nie niepokoją
Cierpienia twe i błędy
Wszędy są drogi proste
Lecz i manowce są wszędy
O to chodzi jedynie
By naprzód wciąż iść śmiało
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.