Odp: Euro 2012 - Polska & Ukraina - 06/09/2011 22:50
To jest tak, jak trzeba zagrać 15 minut antyfutbol Wisła nie potrafi, 3 minuty Polska nie potrafi. Albo nauczymy się stosować metody tego typu co portugalski pajac z Madrytu albo dalej będzie frajerstwo.
A z Głowackiego czas sie wyleczyć. Czy jest jakis mecz w reprezentacji, o jakieś wadze, tak jak i kiedys w Wisle że nie zawalił?
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
glowa to samo. albo ma kontuzje, albo walnie jakiegos babola totalnego albo tak jak dzis - zagra jak idiota... ogolnie lipa. zero atmosfery, mecz tez nudny, dobrze ze sie reprezentacje pokonczyly i wracaja ligi to moze cos w Anglii ciekawego bedzie. tam w 70 minucie to sie dopiero wszystko rozkreca a u nas to juz by chetnie do szatni poszli.
btw. niemcy ta druga bramka pokarali nas za olanie rzutu roznego, totalne frajerstwo ze strony naszych grajkow
Ja nie wiem czemu w ogóle Głowacki dostaje szanse. Pamiętam jego bramkę samobójczą w meczu z Angolami w Chorzowie. W tamtych eliminacjach grał piach, w następnych podobnie i teraz też. Niepewny obrońca, który w kluczowych momentach coś musi spieprzyć.
glowa to samo. albo ma kontuzje, albo walnie jakiegos babola totalnego albo tak jak dzis - zagra jak idiota... ogolnie lipa. zero atmosfery, mecz tez nudny, dobrze ze sie reprezentacje pokonczyly i wracaja ligi to moze cos w Anglii ciekawego bedzie. tam w 70 minucie to sie dopiero wszystko rozkreca a u nas to juz by chetnie do szatni poszli.
btw. niemcy ta druga bramka pokarali nas za olanie rzutu roznego, totalne frajerstwo ze strony naszych grajkow
i tak wniosków nie wyciągniemy. i tak do zajebania umiejętności to jedno, ale zjebana mentalność, o czym juz pisałem nie raz wiecznie przegranych to drugie. choć i są tego pozytywy, łatwiej to po nas spływa. przywykliśmy do permanentnych porażek
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
Odp: Euro 2012 - Polska & Ukraina - 06/09/2011 23:21
Darek Sz. i tak wygrał,niema to jak niemieckiego murzynka(Cacau-czyt.Kakau) nazwać Kakao...
ps.o piknikach się nie wypowiadam bo kurwa sobie nie mogę wyobrazić jak można bić brawo podczas hymnu frajerom,ktorych przodkowie ciemiężyli nasz Naród...
Ja nie wiem czemu w ogóle Głowacki dostaje szanse. Pamiętam jego bramkę samobójczą w meczu z Angolami w Chorzowie. W tamtych eliminacjach grał piach, w następnych podobnie i teraz też. Niepewny obrońca, który w kluczowych momentach coś musi spieprzyć.
Jednak najsłabszy to był dzisiaj raczej Wawrzyniak. Kilka kiksów w obronie. Pierwszy gol dla Niemców też akcja na karnego poszła po jego stracie. Drugi gol i decydujące potknięcie przypieczętował niestety jego dzisiejszy występ. Ktoś lepszy powinien go zastąpić.
i tak wniosków nie wyciągniemy. i tak do zajebania umiejętności to jedno, ale zjebana mentalność, o czym juz pisałem nie raz wiecznie przegranych to drugie. choć i są tego pozytywy, łatwiej to po nas spływa. przywykliśmy do permanentnych porażek
Ale za to możemy czuć się moralnymi zwycięstwami, bo graliśmy w dziesiątkę i strzeliliśmy gola, Szczęsny świetnie bronił. Gol wyrównujący dla Niemców padł w 94', a miały być tylko trzy doliczone, więc powinien wcześniej skończyć. Jak zwykle nas oszukali
Odp: Euro 2012 - Polska & Ukraina - 07/09/2011 00:59
To moralnymi, są tragiczni jak ja pierdole. Na euro to albo cud albo wstyd. Niemcy sobie spacerowali, a gdy chcieli dospacerować już do końca my strzelamy gola no ale starcza im mniej niż dwie minuty gry (bo zmiana i radość swoje zabrały) i jest 2:2 nie czarujmy się gdyby to był mecz Euro by nas zmietli.
I kurwa pzpn się zdziwi jak banda januszy po Euro odpłynie i kadra narodowa zrobi się niszową.
kurwa klub kibica pełno wymalowanych andrzeji z cylindrami na głowie.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.