No widzicie, teraz rozumiem dlaczego na koszulkach miał być znaczek UE. Europa bez granic, może jeszcze Podolskiego się uda jakoś załatwić i Mirka z Opola.
Słyszałem kroki Boga, życie jest kruche
Mam złotą proporcję między umysłem a duchem
Wersów plecak, tysiące w zeszycie
Oślepiam blaskiem, jestem słońcem w zenicie
Polanski przyznał, że nie zna jeszcze całego hymnu, ale jeśli tylko zagra dla reprezentacji Polski, będzie śpiewał Mazurka Dąbrowskiego. - Jeżeli zagram dla Polski, zaśpiewam tylko polski hymn! To, że kiedyś śpiewałem niemiecki, nie ma tu żadnego znaczenia - mówi.
- Znam kilka słów i umiałbym zanucić melodię. Ale hymn to tylko minuta przed meczem. Ważniejsza jest gra i to, co pokazuje się na boisku. Wydaje mi się jednak, że jeżeli grałbym dobrze, to nawet gdybym nie umiał zaśpiewać "Mazurka", to kibice i tak by mi to wybaczyli. Piłka polega na graniu, a nie na śpiewaniu. Ale tak jak zapowiedziałem: niedługo przystępuję do pilnej nauki - zapowiada.
Odp: Euro 2012 - Polska & Ukraina - 28/07/2011 14:24
Ale czy czuje się Pan Polakiem?
- Oczywiście, że tak. Myślisz, że gdybym nie był związany z Polską, to chciałbym grać dla reprezentacji? Polska to moja druga ojczyzna. Ludzie mogą o mnie mówić różne rzeczy, ale zapewniam, że kiedy wybiegnę na boisko, to zrobię wszystko, aby pomóc naszej drużynie. Nie odstawię nogi, nie będę kalkulował; będę walczył na całego. Obiecuję to!
Na ile więc czuje się Pan Niemcem?
- Chyba bardziej niż Polakiem.
Najśmieszniejsze jest to jak na początku mówił, że przecież nie da znać Smudzie tuż przed Euro, a teraz że Euro w ogóle nie miało wpływu na jego decyzję
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
I to jest najsmutniejsze... Bo teoretycznie teraz wszyscy powinni żyć kazdym meczem tej kadry! A tu dochodzi do sytuacji że 2 godziny temu dowiaduję się że dziś w ogóle jakiś sparing i nawet nie mam ochoty go oglądać...
Odp: Euro 2012 - Polska & Ukraina - 04/09/2011 12:43
ktos wie kiedy ruszy platforma do WYMIANY biletów? na razie tylko zrobili funkcje odsprzedazy (tak, pelno ludzi wygrywalo bilety zeby odsprzedać bez zadnego zysku)
Jeśli historia mogłaby nas czegokolwiek nauczyć, to niewątpliwie tego, że żaden naród nie stworzył wyższej cywilizacji bez poszanowania prawa do posiadania własności prywatnej
Ludwig von Mises
Odp: Euro 2012 - Polska & Ukraina - 06/09/2011 21:45
do przerwy Szczęsny - Niemcy 0:0. ogolnie nawet sie tego ogladac nie chce, taki ladny stadion a atmosfera na nim jakby zaloba narodowa byla, mecz sam w sobie nie towarzyski ale bardziej sparingowy od niechcenia a Peszko to skonczona pierdoła....
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.