po chuj w Szczecinie reprezentacja jak moga sie taplac w blocie albo jezdzic na lodzie
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Odp: Euro 2012 - Polska & Ukraina - 03/03/2010 21:13
stroje wygladaja tragicznie ale dobrze ze Kuba w koncu uklul aj jak to nie wpadlo... poki co mizerna gra w 1 polowie tylko koncowka dobra glownie za sprawa Blaszczykowskiego
Odp: Euro 2012 - Polska & Ukraina - 03/03/2010 21:20
jak na razie to stan murawy, poziom gry i stroje sie ladnie uzupelniaja...
swoja droga kibice powinni spiewac "Polska: obsydianowo-czerwono-biali" a nie "biało-czerwoni"...
zenada. a najsmieszniejsze jest to ze jakis glupek musial ten stroj zatwierdzic, tak samo stadion.
Nie spodziewałem się, że Lewandowski da radę to strzelić i to jeszcze tak ładnie, prędzej jakiegoś potwornego pudła. Oby jak najwięcej takich niespodzianek w wykonaniu kadrowiczów.
zostawiam więzy, wola odzyskała niepodległość
siłę i pewność, jeśli czujesz to chodź ze mną
jak nie zostawiam na którymś przystanku strach
i tych słabych, co marzenia umieją spełnić tylko w snach
Cieszyliśmy się z tych mistrzostw w piłce nożnej jak dzieci. Dla jednych bardziej liczyły się emocje sportowe, dla innych – szansa na infrastrukturalny skok – przyspieszenie budowy dróg, nowych stadionów, remonty linii kolejowych czy dworców, zakupy nowoczesnego taboru.
Co prawda z biegiem czasu ambitne programy chudły, ale rząd zawsze podkreślał, że najważniejsze trasy, czy to kolejowe, czy autostrady, będą gotowe praktycznie w całości.
Tymczasem psuje się pięknie rysowana sieć dróg, które mają być przejezdne przed Euro 2012. To, że nie będzie centralnego odcinka trasy A1 w okolicach Łodzi, wiadomo od niedawna, bo w warunkach przetargu jako datę ukończenia odcinka podano rok 2013. Tak naprawdę jednak dziura może być większa i sięgać od Torunia aż po Pyrzowice. Wątpliwości dotyczą także końcówki trasy A4, kluczowej, bo przed ukraińską granicą, czy budowanego aż przez cztery konsorcja fragmentu A2 z Warszawy do Łodzi…
Okazuje się, że kolejowe dziury w infrastrukturalnej mapie mogą być jeszcze większe. Prawdopodobnie uda się zrealizować ok. połowy zaplanowanych prac, a żaden z długich odcinków tras nie zostanie ukończony w całości. Możemy więc zapomnieć o szybkich podróżach pomiędzy stadionami. Miały być piękne dworce, skończy się na wysprzątaniu i odmalowaniu starych.
Fatalny to komunikat. Zwłaszcza że problemem nie są pieniądze, ale biurokracja, nieudolność organizacyjna, rozbuchane procedury, protesty przy przetargach. Coś, z czym nie potrafiliśmy sobie poradzić przez lata i nie radzimy sobie nadal. Co gorsza, swój kamyczek do biurokratycznego ogródka dorzuciła i Unia. Szkoda, bo mapa infrastrukturalnych inwestycji na Euro 2012 wyglądała tak ładnie. (Wojciech Romański).
Gdyby się wsłuchać to ona tak źle nie zaśpiewała,po prostu ma taki styl i w swojej interpretacji chciała zaśpiewać a nikt nie jest przyzwyczajony do takich wykonań hymnu.
Gdyby się wsłuchać to ona tak źle nie zaśpiewała,po prostu ma taki styl i w swojej interpretacji chciała zaśpiewać a nikt nie jest przyzwyczajony do takich wykonań hymnu.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.