Odp: Pogoń w mediach, newsy, komentarze - 15/04/2019 21:35
A mi się to akurat podoba, bo on może się zawinąć w każdej chwili i Pogoń na tym nie ucierpi.
Tzn. nie wiem czy jest właścicielem kart zawodników i wszystkiego co zastał po przejęciu udziałów, ale takie podejście jest dużo bezpieczniejsze, a niczego nam bardziej nie potrzeba niż spokoju, bezpieczeństwa i normalności. Przyjdzie taki moment, że przy takim zarządzaniu coś osiągniemy.
Stadionu też żaden inny właściciel nie ogarnął. Ode mnie Mroczek szacunek ma, czy ma pieniądze czy nie.
Odp: Pogoń w mediach, newsy, komentarze - 18/04/2019 17:02
Gdyby od mieszkańców Szczecina zależał los stadionu,to byś do dzisiaj nawet projektu stadionu nie miał.
Stadion jest dzięki uporowi Prezesa, osób z klubu, całego środowiska wokół klubu, czy nawet zwykłych kibiców, którzy pojawiali się gdzie trzeba było być.
Mieszkańcy Szczecina to naprawdę słabo zorganizowana społeczność. Stąd jak tylko grupy kibicowskie się zmobilizują, mogą praktycznie każdy projekt przepchnąć, jeśli zależy on od głosów jak np. nazwanie ulicy nazwiskiem twórcy Pogoni.
Odp: Pogoń w mediach, newsy, komentarze - 11/07/2019 01:39
Poważnie życzyliśmy powodzenia w pucharach pasiastym? Mam nadzieję, że w końcu dojdzie do zmian u nas w marketingu i mediach klubowych, bo chyba niektórzy już się tam zasiedzieli.
Słyszałem kroki Boga, życie jest kruche
Mam złotą proporcję między umysłem a duchem
Wersów plecak, tysiące w zeszycie
Oślepiam blaskiem, jestem słońcem w zenicie
Odp: Pogoń w mediach, newsy, komentarze - 13/07/2019 05:07
Dział zawiera w sobie nazwę komentarze więc chciałbym skomentować ostatnie sparingi i komentarze niektórych użytkowników - a chodzi mi o ich brak. Jeśli przegraliśmy jakiś mecz czy nawet sparing w przeszłości to pojawiły się dziesiątki komentarzy. Po zwycięstwie w ostatnim sparingu jest ich 0. Mentalność niektórych kibiców Pogoni jest naprawdę tragiczna. Jeśli przegrywamy to jest lament i złość na drużynę zamiast słów wsparcia, a gdy wygrywamy to jest po prostu milczenie.
Odp: Pogoń w mediach, newsy, komentarze - 13/07/2019 09:34
Prawdopodobnie wynika to z tego, że to wciąż tylko sparingi. Nie zliczę przypadków, kiedy w takowych łoiliśmy wszystkich jak leci, liga się zaczęła i brutalnie weryfikowała.
Tym niemniej, wyniki robią wrażenie. Z drugiej strony np. Lech wygrywał teraz też z Vitesse, Midtjylland czy Broendby.
Prawda i to w paru sparingach pokazał się z dobrej strony - dobrze rozumie się z resztą, fajnie chodzi w ofensywie.
Gorzej w defensywie, ale tam zawsze z nim był problem (wieczne za dalekie krycie).
O jakim klubie mówił w kontekście Buksy
Tak sobie myślę, że jak pojawiają się oferty na poziomie 2 mln euro za Kulenovicia z Legii, to oczekiwałbym, ze jak Kožulj pójdzie, to za jakieś 5 baniek.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.