Odp: Puchar Polski - 23/08/2005 14:53
Musimy wygrać,jak Pogoń przegra to się ośmieszy.Ale i tak przejdziemy dalej ŁKS jest słaby jest średniakiem 2 ligi,ciekawe jaki będzie ich styl pod prowadzeniem Panika.Ale nasz będzie lepszy i wygramy
Pogoń nasza ukochana,chociaż jest importowana.BRASIL
Odp: Puchar Polski - 23/08/2005 15:04
Ja bym jednak zachował pewną ostrożność w obieszczaniu zwycięstwa bo Puchary zawsze rządzą się swoimi prawami i nie takie mecze już drużyny z I ligi przegrywały!
Czarna e(L)ka w kółeczku się mieni!!!
Visca el Barca!!!
Odp: Puchar Polski - 23/08/2005 15:49
Jak zagramy tak, jak w Szczecinie to keine Panik, ale jeśli tak, jak ostatnio na wyjazdach, to będzie gorąco...
Jestem swoją drogą ciekaw, jak się powiedzie Panikowi w Łodzi.
Zapowiada się ciekawa rywalizacja, na szczęście są dwa mecze, jeśli się nie powiedzie w Łodzi.
Odp: Puchar Polski - 23/08/2005 23:49
ale niespodzianka, trenerem Pogońi panik. nie wiem czy to dobrze czy zle.
uwazam ze jesli beda grac w obronie jak za panika a w ataku jak za pietrzaka to niech panik bedzie trenerem i pzrejdziemy lks i inne druzyny rowniez
pozdro
Odp: Puchar Polski - 24/08/2005 00:25
Muszę przyznać że pod względem kibicowskim jak i sportowym trafiliśmy bardzo dobrze.Tylko ciekawy jestem opini innych kibiców tutaj na forum.Zobaczymy jak Pogoń zaprezentuje się z dawną dużyną Antoniego Ptaka.Od tej strony mecz także będzie interesujący.A co do innych par to fajnie trafiła także moja Legia(druga ukochana drużyna).Lech Poznań też ma szczęscie ostatnio w PP a niedługo znów będą pisać jacy oni byli świetni w meczach o puchar hehe.Zobaczymy jak będzie mam nadzieję że sędziowie też będą gwizdać uczciwie i niepowtórzy się mecz taki dla nas jak z Wisłą w Krakowie gdy sędziował Werder
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.