Gorzej, niż na Orliku. Dante prawie jak jakiś libero wczoraj, a nie bramkarz.
Malec fatalnie. Ten karny bezsensowny, sprokurowanie w 47 min sytuacji na 0-2(od dzieciaka uczą by nie dac pilce wejść w kozioł), asysta przy bramce na 0-2. Wybronienie piłki z linii w żaden sposób nie zmienia oceny.
Murawa fatalna, a tam chęci by rozgrywać po ziemi... - no w sb musi to się zmienić i oczekuje trzech punktów.
Pamiętam Malec miał już kiedyś takie niefrasobliwe zagranie - podanie niedokładne wtedy w swoim polu karnym co chyba zakończyło się utratą gola. Wtedy w następnym meczu trafił na ławkę rezerwowych. Zobaczymy jak będzie teraz. Musi bardziej uważać przy takich zagraniach, bo takie błędy
w strefie obrony dużo kosztują.
Odp: Puchar Polski - 03/03/2021 23:17
I znów któryś z mniejszych klubów zdobędzie PP a my na własne życzenie we frajerski sposób wycofaliśmy się z tego turnieju.
Smutne to wszystko. A w niedziele pewnie wycofamy się z grania o coś więcej w lidze
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
I znów któryś z mniejszych klubów zdobędzie PP a my na własne życzenie we frajerski sposób wycofaliśmy się z tego turnieju.
Smutne to wszystko. A w niedziele pewnie wycofamy się z grania o coś więcej w lidze
Nie wycofamy się ,tylko jak to u nas bywa pyry przełamią się z nami.
Z kim jak z kim, ale z Lechem nie zepsują tego meczu Portowcy. To wygodny rywal historycznie dla Pogoni. W sam raz na przełamanie dla nas. Ja jestem optymistą przed tym meczem
Nie wycofamy się ,tylko jak to u nas bywa pyry przełamią się z nami.
Z kim jak z kim, ale z Lechem nie zepsują tego meczu Portowcy. To wygodny rywal historycznie dla Pogoni. W sam raz na przełamanie dla nas. Ja jestem optymistą przed tym meczem
Ja tak samo. O dziwo bardziej obawiałem się meczu z Wisłą, niż naszego następnego w niedzielę. Tylko zwyciestwo ! ! !
Daleko od Szczecina, ale miłość jeszcze większa! Tylko Pogoń!
Odp: Puchar Polski - 07/04/2021 23:09
A my mamy piłkarzy, którzy mają kupę w majtkach na samą myśl o jakimś choćby najmniejszym sukcesie i zero trofeum w gablocie.
Odp: Puchar Polski - 02/05/2021 17:23
Czyżby Puchar Polski dla drugoligowca (obecnie zwanego pierwszoligowcem)? Dużo Arce nie brakuje. Jakieś pół godziny
Ostatnio edytowany przez: Janek80, 2 maja 2021, 17:34 [1 raz(y)]
Odp: Puchar Polski - 02/05/2021 19:06
Bol dupy następuje, i dobrze. Niedługo jako jedyni z klubów coś znaczących w tym kraju będziemy bez żadnego trofeum.
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.