Odp: Pogoń w mediach, newsy, komentarze - 19/08/2014 11:27
Fajny materiał. Czy ktoś wie czy Taku umie komunikować się w jakimś normalnym języku? Rozumie jakieś strzępki polskiego ale z Edim rozmawiają (jak widać) po japońsku. Jak dogaduje się z drużyną i trenerem?
Oby nie rozjebał tak jak to zrobili Golla z Bąkiem
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
Fajny materiał. Czy ktoś wie czy Taku umie komunikować się w jakimś normalnym języku? Rozumie jakieś strzępki polskiego ale z Edim rozmawiają (jak widać) po japońsku. Jak dogaduje się z drużyną i trenerem?
Przyglądam się Twoim wpisom ostatniego czasu i wnioskuję, że jesteś mało ogarniety. Piszesz bezsensowne posty, a krytykumjesz innych. Jak widzę Twoje wpisy to, aż się czytac tego nie da. Jak nie głupie domysły to rady jak grać oraz Twoja specjalność transfery i w nich też sam bezsens.
W odpowiedzi na Twoje pytnie już nie raz było mówione że Taku nie chce się uczyć angiielskiego i polskiego! Dogadauje sie tak, że tłumaczy mu Edi albo gestykulują mu Wdowczyk lub koledzy z zespołu, a ponadto jakieś tam zwroty kojarzy. Wow!
Zamiast pierd... bez sensu poczytaj oficjalke, albo przed napisaniem pomyśl!
Sory za offtop ale już nie wytrzymałem.
Zygmunt Wasilewski aby nie robić śmietnika z działu przemysl to sobie i nie odpisuj!
Jedno serce, jeden klub...
POGOŃ SZCZECIN!!!
"Mam tatuaż z herbem Pogoni na sercu. W ten sposób pokazuję swoje przywiązanie do tej drużyny, tych kibiców i granatowo-bordowych barw." - R. Majdan
Odp: Pogoń w mediach, newsy, komentarze - 25/08/2014 19:07
Współpraca Pogoni z Espanyolem, też sobie wybraliśmy klub ale przynajmniej analogia zobowiązuje " Ruszający sezon 2014/15 będzie dla Espanyolu już 80. w najwyższej klasie rozgrywkowej. Mimo wielkich tradycji, klub w swojej historii nigdy nie był mistrzem Hiszpanii,"
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
Przyglądam się Twoim wpisom ostatniego czasu i wnioskuję, że jesteś mało ogarniety. Piszesz bezsensowne posty, a krytykumjesz innych. Jak widzę Twoje wpisy to, aż się czytac tego nie da. Jak nie głupie domysły to rady jak grać oraz Twoja specjalność transfery i w nich też sam bezsens.
W odpowiedzi na Twoje pytnie już nie raz było mówione że Taku nie chce się uczyć angiielskiego i polskiego! Dogadauje sie tak, że tłumaczy mu Edi albo gestykulują mu Wdowczyk lub koledzy z zespołu, a ponadto jakieś tam zwroty kojarzy. Wow!
Zygmunt Wasilewski aby nie robić śmietnika z działu przemysl to sobie i nie odpisuj!
I co się przypierdalasz? "Nestor" forum (w końcu ponad już 500 dni tutaj) wstał lewą nogą i poczuł moc rugania innych? Cieszę się, że wszystkie twoje posty są piękne,mądre, wyważone i przemyślane i zawsze ale to zawsze na temat,dosłownie w punkt.I także skorelowane z innymi mediami sportowymi w tym oczywiście stroną oficjalną Pogoni. Pozostaję z szacunkiem i życzę zdrowia.
Ostatnio edytowany przez: Zygmunt Wasilewski, 25 sierpnia 2014, 20:18 [4 raz(y)]
I co się przypierdalasz? "Nestor" forum (w końcu ponad już 500 dni tutaj) wstał lewą nogą i poczuł moc rugania innych? Cieszę się, że wszystkie twoje posty są piękne,mądre, wyważone i przemyślane i zawsze ale to zawsze na temat,dosłownie w punkt.I także skorelowane z innymi mediami sportowymi w tym oczywiście stroną oficjalną Pogoni. Pozostaję z szacunkiem i życzę zdrowia.
Zygmunt ale na te 500 dni Mazii napisal 150 postow a Ty na swoje 157 masz juz 633.... hm.. czy Ty nie masz znajomych , rodziny? moze czesc swojej energi przeznacz w inny sposob. Twoja sprawa, ale na' uznanie' za pisanie wielu komentarzy to nie licz.
A do tematu , to tez mam mieszane uczucia z tym Espaniolem, liga napewno lepsza bez dyskusji ale klub hm... no jakos sie tam utrzymuje i to tyle. Nie robilbym sobie nadzieji na wielka wspolprace. Nasze klubowe wladze chwala sie tym faktem bo jak wiemy rzadko sie ich w mediach chwali, wiec takiej okazji przepuscic nie mogli. Jakis czas temu ktos wsponal ze panowie maja zal ze zamiast o ich pracy w klubie ciagle mowi sie o Azotach. Widac lubia jak sie ich chwali. Prawda jest ze u nas predzej ktos wyleje 'wiadro pomyj' niz powie cos pozytywnego.
Mielismy juz Olympique Lyon za partnera i wiele z tego nie bylo, wiec trudno ekscytowac sie wiadomoscia ze Espanyol zaprosil naszych dzialaczy pogadac....
Odp: Pogoń w mediach, newsy, komentarze - 25/08/2014 21:06
Skoro z takimi wiekszymi klubami ciezko to moze lepiej cos konkretnego ugrac z mniejszym. Choc Espanyol to i tak kaliber nieporownywalnie wiekszy niz wiekszosc poslkiej ligi.
Inna sprawa, to z tego co ja slyszalem to wspolpraca z Lyonem upadla ze wzgledu na koszta logistyczne tej wspolpracy, a do Hiszpanii jeszcze dalej...
Słyszałem kroki Boga, życie jest kruche
Mam złotą proporcję między umysłem a duchem
Wersów plecak, tysiące w zeszycie
Oślepiam blaskiem, jestem słońcem w zenicie
Lyonowi cos nie idzie od czasu tej wspolpracy z nami
Lyon chciał nam sprzedać swój "system szkolenia" młodzieży - plany treningowe itd. Trochę nie wyszło, bo u nas zimą z treningami ciężko, a tam dzieciaki mają halę z boiskiem czynnym przez cały rok...
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Współpraca Pogoni z Espanyolem, też sobie wybraliśmy klub : ale przynajmniej analogia zobowiązuje " Ruszający sezon 2014/15 będzie dla Espanyolu już 80. w najwyższej klasie rozgrywkowej. Mimo wielkich tradycji, klub w swojej historii nigdy nie był mistrzem Hiszpanii,"
Zdobyli puchar Hiszpanii 6 razy a w lidze graja z Barcelona i Realem a nie Legią. Myślisz, że Real czy Barcelona chciałyby współpracować z Pogonią? Trzeba liczyć siły na zamiary. Mam nadzieję, że to wypali.
Odp: Pogoń w mediach, newsy, komentarze - 26/08/2014 09:15
Z tego co wyczytałem to nie my zgłosiliśmy się do nich tylko oni do nas. Jak dla mnie to już jest jakieś wyróżnienie. Za rok sparing z nimi zapewne, i na tym jak zwykle kończy się współpraca. Mam nadzieje ,że się mylę i miło mnie zaskoczą.
Jakiś czas temu Mroczek się też wypowiadał o współpracy z jakimś klubem z Brazyliskiej ekstraklasy,coś ruszyło w tym temacie?
Tego nie wiem, ale przypomniało mi się jak kiedyś w naszej drużynie jeden z Brazylijczyków był sprzedawcą krawatów, jak wiele zmieniło się od tego czasu na plus możemy zaobserwować obecnie
Jakiś czas temu Mroczek się też wypowiadał o współpracy z jakimś klubem z Brazyliskiej ekstraklasy,coś ruszyło w tym temacie?
Tego nie wiem, ale przypomniało mi się jak kiedyś w naszej drużynie jeden z Brazylijczyków był sprzedawcą krawatów, jak wiele zmieniło się od tego czasu na plus możemy zaobserwować obecnie
Lepsz byl trener Serrao, ktory nawet debiutu nie doczekal
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1756597587 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.