Odp: Puchar Polski - 23/09/2010 01:07
Skoro juz się pofatygowaliście na 11 i 12 na mecz z Legią to już tam zostańcie. Atmosfera na tych sektorach może być zajebista to po co siedzieć gdzieś indziej?
Na wyjazdy już jeździmy w niezłych liczbach. Teraz postarajmy się o godny widok i brzmienie młyna. Jak to nam się uda to gwarantuje że będziemy stale rosnąć w siłę.
Przecież Wy też chcecie opowiadać kiedyś, że za naszych czasów Pogoń była najlepsza. W niedzielę widzimy się na 11 i 12
Sam sobie zrób edyta. Jestem nad wyraz spokojnym człowiekiem Podtrzymuje swoje zdanie i nic nie mam zamiaru zmieniać. Jeśli twierdzisz że mój wpis może wpłynąć na frekwencję i srednią wieku w młynie to proszę cię... najwyżej pojadą razem z tobą na Barcelonę...
POGOŃ & LEGIA do końca!
Ostatnio edytowany przez: eM, 23 września 2010, 10:51 [1 raz(y)]
A Stary Dziad z tytułu takiego że nie potrafi trzymać poziomu z forum raczej się pożegna.
I nie chodzi mi tutaj że ma inne zdanie, ale to że nie potrafi normalnie pisać tylko go po raz kolejny poniosło.
... ja się będę opierdalał niech się wszystko dzieje samo...
Odp: Puchar Polski - 21/03/2011 00:25
Pewnie biletów dla nas nie będzie, ale jakbyśmy w 3 stówki pojechali poopalać się na plazy, byłoby całkiem przyjemnie.
Odp: Puchar Polski - 23/03/2011 21:11
Wydawało mi się, czy dzisiaj rano na Orange Sport info, w pasku informacji widziałem, że finał PP będzie znowu w Bydgoszczy ?
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1760884610 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.