jak bedzie kasa i czas to zajade,nie wiem czy egzaminu nie bede miec w tym czasie z zielnika,a wyjazdy mam jakies na koncie wiec niech głowa cię nie boli... dobrej nocy życze!!
Siła Płynie Z Krwią , Duma Razem Z Nią ->Duma Pomorza
Odp: Puchar Polski - 24/08/2006 19:47
WIE KTOŚ JAK Z TYMI ZAKAZAMI Czy coś dostaliśmy za Płock? Bo jakoś się mogę zaleść tej informacji a ponoć dziś zbierał się WD.
''...A jesli ktoś nasz Polski dom zapali
to każdy z nas gotowym musi być,
bo lepiej byśmy stojąc umierali
niż mieli klęcząc, na kolanach żyć.''
Odp: Puchar Polski - 24/08/2006 20:39
Podobno nawet żadnego zakazu nie dostaliśmy,kare dostała tylko odra opole za cos tam tak wiec nawet do krakowa pojedziemy z tego wynika
Odp: Puchar Polski - 24/08/2006 20:42
Wydaje się, że nie
ukrali Odrę Opole za "chuligańskie wybryki, zdewastowanie sektora gości oraz usiłowanie wywieszenie transparentu o treściach faszystowskich", karę w zawiasach za powiedzenie prawdy o werderze dali też Smudzie, a rozpatrzenie sprawy rasistowsich okrzyków podczas meczu ŁKS-Legia przełożyli na później. O Wiśle Płock i Pogoni cicho.
A tak przy okazji, to Legia też miała zakaza na Groclin, a wiemy jak było
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Odp: Puchar Polski - 25/08/2006 09:55
Poza tym muszą poczekać, bo wiedzą, że nia mają prawa aż tyle zakazów do przodu dać, a zkolei do zakazu na Wisłę tak bardzo się im nie pali...Wolą rzekomo "przeanalizować" wszystko i na następnym posiedzeniu WD PZPN dać zakaz na Lechię.... Oby to była tylko moja czarna wizja
Choć na świecie wiele klubów jest
I może lepsze są i sława większa jest
My w Szczecinie mamy taki klub
Któremu serca oddaliśmy już...
Odp: Puchar Polski - 29/08/2006 14:30
Jak podaje oficjalna strona klubu mecz 1/16 finału Pucharu Polski Lechia Gdańsk – Pogoń Szczecin odbędzie się 19 września (wtorek) o godzinie 15:30.
Ostatnio edytowany przez: MzP, 29 sierpnia 2006, 15:16 [1 raz(y)]
Walka człowieka przeciw władzy jest walką pamięci przeciw zapomnieniu. Pogoń szczecińska albo żadna!!!
Odp: Puchar Polski - 01/09/2006 00:09
Jedziemy do Gdańska-Zapowiada się prawdziwy wyjazdowy hit tej jesieni. Do Gdańska na mecz z Lechią udamy się prawdopodobnie pociągiem specjalnym.
Jak już wcześniej informowaliśmy prestiżowy dla fanów Pogoni pojedynek z Lechią w ramach Pucharu Polski rozegrany zostanie we wtorek 19 września o godzinie 15.30. Spotkanie po wielu latach przerwy z niezbyt popularną w Szczecinie Lechią Gdańsk już zelektryzowało starszych kibiców Dumy Pomorza, którzy zapowiadają swój liczny udział.
Wstępny koszt wyjazdu wyniesie około 40-50 zł. Na mecz z Lechią fani Pogoni czekali długo, stąd już dziś radzimy wszystkim zarezerwować sobie czas i fundusze na wyprawę do Gdańska. Na meczu nie może zabraknąć nikogo z nas, bowiem będzie to bój o prestiż zarówno sportowy, jak i kibicowski. /łk/ Źródło: Pogoń Fans
Ale k***y nie mogły dać normalnego terminu, tylko wtorek, 15.30... Ale dobra, tego nie można ominąć
Stadion Lechi Gdańsk nie posiada sztucznego oświetlenia więc rozegranie meczu o późniejszej godzinie nie wchodzi w grę. Co do rozegrania meczu we wtorek to sie zgodze ale wolnych terminów w soboty nie ma za wiele.
Coś mi tu śmierdzi. obserwator przecież był i widział
ŁKS za wpuszczenie Legii - kara 5 tysięsy...Zagłebie Sosnowiec za jechanie po Baniaku - jeden mecz bez widowni....kurwa ...cos ta cisza mi sie nie podoba...oby wszystko było dobrze
... ja się będę opierdalał niech się wszystko dzieje samo...
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1756578013 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.