Odp: Puchar Polski - 30/11/2009 19:54
ZAGŁĘBIE GOŁĘBIE SOSNOWIECKIE PSY !!!!!!!!!! IHAA lepiej być nie mogło.
Półfinał Jaga a finał Legia Legia nam sie podłoży i jestesmy w lidze europejskiej
(sie rozmarzylem)
Tak powaznie to faktycznie bedzie ciekawie ale mysle ze zaglebie jest realnie do przejscia.
zostawiam więzy, wola odzyskała niepodległość
siłę i pewność, jeśli czujesz to chodź ze mną
jak nie zostawiam na którymś przystanku strach
i tych słabych, co marzenia umieją spełnić tylko w snach
Odp: Puchar Polski - 30/11/2009 20:11
jak wszyccy tak pisza o pani losujacej, to dajcie jej zdjecie dla tych co nie ogladali Bedzie dobrze! Choc chyba wolalbym grac z Lechia. Pogoni lepiej sie gra z druzyna grajaca w otwarta pilke, a tego po Zaglebiu trudno sie spodziewac.
Odp: Puchar Polski - 30/11/2009 20:35
Losowanie bardzo udane za nie całuje rączki pani Agnieszce hihi
Napewno trzeba uważnie zagrać I mecz, według mnie strzelić choć jedną bramkę i już będzie super, warto zwrócić uwagę na dobry ligowy bilans gołębi w meczach u siebie: 6 2 0 11-1
A tak na koniec taka mała uwaga do tych userów którzy napisali powyższe posty, mam nadzieję że pojedziecie do Sosnowca wspierać ukochany w walce o 3 w historii udział w finale PP.
dziękuje za uwage.
Odp: Puchar Polski - 30/11/2009 21:09
po wyniku losowania złość, że nie wpuścili Nas na losowanie jakoś zmalała.. Dla Nas losowanie idealne, zarówno pod względem kibicowskim jak i piłkarskim trzeba to wykorzystać
Ps. Panią Agnieszkę widziałem na dole jak wchodziła przez "bramki" i szczerze powiedziawszy dopiero w TV dowiedziałem się kim jest A Stefan to na żywo jeszcze gorzej wygląda niż w TV
Odp: Puchar Polski - 30/11/2009 21:19
Trochę późno się dowiedziałem, ale jak już się dowiedziałem to z radości podskoczyłem aż
Nie mogło być lepiej - jadymy z syfnowcem !!!
Odp: Puchar Polski - 30/11/2009 21:34
Proszę bardzo, mamy już pierwsze gołębie przymiarki do półfinału. Tak jak pisał któryś z moich przedmówców zapowiada się raczej murowanie bramki i nieprzyjemna gra z kontry.
a wspomniany film to w 100% Football Factory
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
Kurwa moze to głupie lecz ogladajac to w emocjach przypomnial mi sie kawałek z flimu GSH jak czekali na losowanie by Millaw trafic
Pierwszy mecz w sosnowcu co piłkarsko stawia nas bardzo dobrze
Identycznie
Choć na świecie wiele klubów jest
I może lepsze są i sława większa jest.
My w Szczecinie mamy taki klub,
Któremu oddaliśmy serca swe.
GRANATOWO - BORDOWY sztandar nad stadionem powiewa, powiewa,
Wiele tysięcy kibiców do boju zagrzewa, zagrzewa.
Więc marsz, marsz Pogonio, ukochana ma drużyno.
Czy wygrywasz, czy przegrywasz zostaniesz jedyną!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1756577996 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.