Ma szansę się pokazać, trener musiał się zgodzić na ten ruch więc chyba wie co robi. Dajmy młodemu szansę. Bo zawsze może być za stary, za słaby czy za młody.
Przestańmy jojczyć. Jeszcze miesiąc temu wszyscy pisali o wzorowaniu się Górnikiem. Znudziło się?
Ja już coraz rzadziej czytam te forum jak widze tych wszystkich ekspertów którzy nie widzieli piłkarza na oczy a juz wydają wyrok nie mowiac o tym, ze nigdy nie dogodzisz.
Przestańmy jojczyć. Jeszcze miesiąc temu wszyscy pisali o wzorowaniu się Górnikiem. Znudziło się?
Wkurwia mnie i to mocno piem pordolenie o uratowaniu ekstraklasy .Wkurwia mnie to pierdolenie wręcz jęczenie o napastnika .Portowcy z tym składem na luzie zajmują 10 miejsce w lidze .Po co pierdolić smutki o jakimś spadku ? Przecież to nie realne ,co pokazaly trzy ostatnie mecze....
🔜Skoro podana została informacja o odejściu Jodłowca, to można też napisać:
Stoper Jakub Czerwiński nie poleci z drużyną Legii do USA, wiosną zagra w jednym z klubów Ekstraklasy, ustalane są warunki odejścia.
🔜Skoro podana została informacja o odejściu Jodłowca, to można też napisać:
Stoper Jakub Czerwiński nie poleci z drużyną Legii do USA, wiosną zagra w jednym z klubów Ekstraklasy, ustalane są warunki odejścia.
W tym wątku jest dalej, że szansę na jego przyjście do nas są małe. Zobaczymy.
Rafał Janas dla Pogon Sportnet:"Myślę, że w przyszłym tygodniu doczekamy się jednego napastnika. Pracujemy nad kolejnymi. "
http://pogonsportnet.pl/news/janas-napastnik-po-weekendzie
Ostatnio edytowany przez: Zygmunt Wasilewski, 7 stycznia 2018, 12:29 [2 raz(y)]
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w sezonie 17/18 - 08/01/2018 09:55
Budziłek, Buksa, Błanik to naprawde niezłę transfery ale gdybyśmy teraz zaczynali sezon a wszyscy mieli po 0 pkt.
Wiadomo,że ostatnie mecze powiały optymizmem ale cała runda pokazała,że potrzebujemy wzmocnień, które odpalą na teraz a nie młodych by się ogrywali.
Zdumiewa mnie ta pewność Mroczka i Stolarczyka,że się utrzymamy, no ale może wiedzą coś czego ja nie wiem...
Ostatnie transfery podpisywane są wieczorem (co widać na fotkach z klubu) a ogłaszane rano. Jakaś nowa nasza tradycja? (Hehe).
Piszesz posty tylko po to żeby nabić sobie licznik? Denerwuje niesamowicie to, że w każdym temacie przewijają się głównie Twoje wypowiedzi i przemyślenia. Ogarnij troche i przystopuj.
Jak na razie dobre ruchy. Bramkarz powinien zwiększyć rywalizację z Załuską, tylko jak wszyscy wiemy najlepszym transferem na tej pozycji to byłby transfer Peskovicia z klubu....
Może transfer Buksy wjedzie troszkę Zwolakowi na ambicję i coś w końcu pokaże. Choć i tak mam wrażenie, że przy trenerze Runjaiću więcej daje drużynie...
Budziłek, Buksa, Błanik to naprawde niezłę transfery ale gdybyśmy teraz zaczynali sezon a wszyscy mieli po 0 pkt.
Wiadomo,że ostatnie mecze powiały optymizmem ale cała runda pokazała,że potrzebujemy wzmocnień, które odpalą na teraz a nie młodych by się ogrywali.
Zdumiewa mnie ta pewność Mroczka i Stolarczyka,że się utrzymamy, no ale może wiedzą coś czego ja nie wiem...
Wydaje mi się że każdy z tych zawodników przy tak szczupłej ławce to wzmocnienie Pogoni, już sam fakt ze Kostek będzie mógł mieć trzej zawodników w obwodzie to plus. Być może zwolnienie z listy płac Gyurcso lub któregoś z dwójki Formella Tsintsadze pozwoli ściągnąć do Szczecina jakieś poważniejsze nazwisko z renomą. Tak bym to widział, ale jak będzie pokaże czas, póki co w mojej opinii ruchy transferowe na plus, chociaż i to zweryfikuje boisko, oby na plus
„Kłamstwo powtórzone tysiąc razy staje się prawdą.”
Jak już się pojawi to niech facet zjedzie z wymaganiami, bowiem ma absurdalne jak na poziom który prezentuje. Już wcześniej się mówiło o tym, jak grał w Ruchu i szukał klubu.
Daleko od Szczecina, ale miłość jeszcze większa! Tylko Pogoń!
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.