Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w sezonie 17/18 - 24/07/2017 12:21
Sposób działania tego naszego komitetu jest trudny do określenia i zrozumienia.Niby obserwuja dziesiątki piłkarzy.Niby mają liste priorytetów na każdej pozycji.Niby też to ma być zawodnik od razu do składu podnoszący jakość.
Tymczasem to wszystko wygląda na jakąś straż pożarną która krąży w nieznanym terenie i szuka pożaru a jak przyjdzie co do czego to leje wodą po swoim podwórku.Luki o których było wiadomo od dawna (stoper,napastnik,rozgrywający) na teraz dalej są.Na razie wszystkie nazwiska kóre się realnie pojawiają to gracze ktorych nie trzeba wyszukiwać bo mają obecne lub byłe zwiazki z nasza ligą.Od pozyskania Hołoty i Załuski..po przez domniemane zainteresowanie grupa zawodników których ich kluby nie chcą (Formella,Pawłowski,Robak,Dwalii,Golla,Aztiz).Mam wrażenie ze jak na spotkaniu Mroczka z kibicami zadzwonił Klimczak ze ma Formelle na zbyciu to taki profil tego dzialania mi się jawi.Kilku pPrezesów w ekstraklasie chyba wie gdzie zadzwnić jak zawodnik nie jest pierwszym wyborem w drużynie.Szczerze powiedziawszy to to "wysypywanie" się tych transferów tuż przed ich podpisaniem lub na testach medycznych tez troche podejrzane mi się jawi.Obronców Stolarczyka tez przypominam że nawet Gyusco jak i Delev to tez nie byli zawodnicy samodzielnie wyszukani tylko bacznie wcześniej obserwowani przez scauting Lecha i Legii.
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w sezonie 17/18 - 24/07/2017 14:20
5 występów w reprezentacji Gruzji. Tylko czy ten kierunek pozyskiwania piłkarzy jest dobry. Gruzini to nie są jacyś wirtuozi piłkarscy poza pojedynczymi wyjątkami. Mate raczej cienki grajek. Nic u nas wielkiego nie pokazuje.
No właśnie. Czyli szału nie ma. Bierzemy to na co nas stać. Może odpali i zgra się z zespołem, a może będzie grał tak nieporadnie jak Mate.
Oby ta pierwsza opcja.
Astiz na dziś byłby większą niewiadomą niż Dvali a koszta zapewne wieksze. Transfer bardzo na plus. Wroci Spas i może trener to poskleja żeby przyzwoicie to wyglądało.
Być może Astiz był tylko straszakiem dla Śląska - schodzicie z ceny do minimum, a jak nie to bierzemy Astiza. Wątpię, że byli inni chętni wykupić Dvaliego, więc Śląsk został lekko podstawiony pod ścianą. Albo teraz za grosze, albo w zimę za darmo.
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w sezonie 17/18 - 24/07/2017 15:34
Astiz był na pewno opcją, ale rozmowy z Dvalim były chyba łatwiejsze ze względu na wymagania finansowe. Zobaczymy, co pokaże na boisku i czy będzie w dłuższej perspektywie wzmocnieniem. Za Astizem stało jednak doświadczenie.
Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
Albo Gollę (jak ktoś wspominał), który ma dodatkowy wielki plus, że jest Polakiem. Wolałbym go niż jakiegoś Gruzina czy Astiza.
ale też i znaczny minus w naszym przypadku - transfer gotówkowy. Zapewne nie mały skoro Cracovia i Śląsk odpuścili jego temat.
No właśnie. Czyli szału nie ma. Bierzemy to na co nas stać. Może odpali i zgra się z zespołem, a może będzie grał tak nieporadnie jak Mate.
Oby ta pierwsza opcja.
Nie wiem jak reszta użytkowników ale ostatnio bardzo irytujesz swoim narzekaniem i malkontenctwem.
Albo Gollę (jak ktoś wspominał), który ma dodatkowy wielki plus, że jest Polakiem. Wolałbym go niż jakiegoś Gruzina czy Astiza.
ale też i znaczny minus w naszym przypadku - transfer gotówkowy. Zapewne nie mały skoro Cracovia i Śląsk odpuścili jego temat.
Oby ta pierwsza opcja.
Nie wiem jak reszta użytkowników ale ostatnio bardzo irytujesz swoim narzekaniem i malkontenctwem.
Trudno nie byc malkontentem jesli nasz klub zaluje sobie 100 tys euro na napastnika ktory trzesie co rok ta liga i milo wspomina okres spedzony w Szczecinie a gramy dalej bez napastnika. Mozna zrozumiec kolege
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w sezonie 17/18 - 24/07/2017 15:55
Skończcie już z tym Robakiem. Ja osobiście nie chciałbym typa w jego wieku w dodatku co chwile się psującego a zarabiałby krocie. Wyobrażam sobie jakie bluzgi by tu płynęły na Stolarczyka jakby Robak do nas pprzyszedł i po dwóch miesiącach się rozłożył na długie miesiące a my byśmy mu płacili.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.