Na szczęście bez szans. Co on tam w Krakowie pokazał i gdzie ta jego ekstra forma? Lepiej przeznaczyć tą kasę na Tuszyńskiego lub innego napastnika, bo grzyba nam kolejny pomocnik?
Podobno Wisła rozwiązała kontrakt ze Stilicem, sam twierdzi że nadrobił braki i jest gotowy na grę przez 90 min. W zimę mocno grzany był jego temat u nas, kto wie czy zainteresowanie nie powróci.
Niestety bez szans, kierunek azja
Na szczęście bez szans. Co on tam w Krakowie pokazał i gdzie ta jego ekstra forma? Lepiej przeznaczyć tą kasę na Tuszyńskiego lub innego napastnika, bo grzyba nam kolejny pomocnik?
bo nie ma u nas w kadrze ofensywnego rozgrywającego który byłby w stanie wziąć na siebie ciężar gry i obsłużyć napastnika konkretnym podaniem. Stilic poleciał bo miał wysoki kontrakt a Brlek jest w dobrej formie.
To jest przeróbka znanego tekstu, który za każdym razem lata tylko ze zmianą nazwisk od czasu gdy niby Rzeźniczaka mieli wyjebać z Legii za granie przeciwko trenerowi dawno temu. Od tego momentu dziesiątki różnych przeróbek powstało zależnie od okazji.
Co do naszego scoutingu itp. - nie musimy się opierać tylko i wyłącznie na nim, przyjście takiego Skorży daje nam nowe możliwości w postaci graczy, z którymi on już współpracował i można fajnie połączyć nasz "scouting" z bazą takiego trenera. Idiotyczne byłoby z tego nie skorzystać.
Formella zobaczymy co pokaże - jest jeszcze młody, a już dość sporo występów. Można oczekiwać, że będzie wartościowym uzupełnieniem, a może i wyrośnie na ważnego gracza podstawowego składu
Ps. Ciekawe o której te badania, bo Formella miał jakoś z rana i sporo adnotacji z tym faktem było.
Ps. Ciekawe o której te badania, bo Formella miał jakoś z rana i sporo adnotacji z tym faktem było.
O tym samym pomyślałem. Tak zajrzałem bo myśałem, że już jakieś info będzie.
To transfer Astiza się chyba wysypał...
Chyba na pewno. Jeszcze wczoraj na "głównej" było że przyjedzie na testy medyczne i podpisze kontrakt. Dziś po artykule nie ma śladu... Jeśli się potwierdzi to działanie klubu to jednak amatorszczyzna
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.