A gdzie,ile ja tam "kurwa" narzekam? To, że w Śląsku czy lidze jest wielu zarabiających więcej od niego to oczywiste. Nie to mnie interesowało więc zrelaksuj się mój drogi.
Na transfermarkt pojawiała się nowa plotka
zródło : https://www.transfermarkt.pl/pogo%C5%84-szczecin-zainteresowany-alvaro-cejudo/thread/forum/377/thread_id/1760/page/1#anchor_1960
To o nim ćwierkają, fajny transfer się szykuje
Głowa do góry, coś się kończy, coś zaczyna, Arka Gdynia Kurwa Świnia
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w sezonie 17/18 - 12/07/2017 22:05
Już nie takich ,,karierowiczów" sprowadzono do naszej Ekstraklasy (również z hiszpańskich lig) więc wolę na spokojnie podchodzić do takich kandydatur, szczególnie ze statystyki jak na napastnika kosmicznie słabe.
A kim?
Transfermarkt: Pozycja: Napastnik - Prawy napastnik
Ciftci miał lepsze liczby od tego hiszpana, a furory tu żadnej nie zrobił.
Nie mamy pojęcia co gość sobą prezentuje, czy to nie będzie następny zapuszczony i zardzewiały grajek, który potrzebuje pół roku by dojść do jako takiej formy fizycznej.
Na podstawie suchych liczb ocenianie nie ma żadnego sensu.
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w sezonie 17/18 - 12/07/2017 22:16
Gracze ze znacznie niższych lig z Hiszpanii dawali radę w naszej lidze (Korona) więc ten pewnie by i się sprawdził. Tylko wiek trochę poważny już ale jak ma przyjść jako czasowa alternatywa/zastępstwo dla skrzydłowych to ok.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.