Kądziora ma problemy, podobno nie przeszedł testów medycznych ale górnik postanowił się z nim związać.. I jaki perspektywiczny i młody zawodnik w wieku 25 lat!?
Głowa do góry, coś się kończy, coś zaczyna, Arka Gdynia Kurwa Świnia
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w sezonie 17/18 - 05/07/2017 11:59
Młodszy niż Pawłowski. Dąbrowski jak przychodził do nas też nie był nastolatkiem a zobacz gdzie zaszedł. Dobry wiek dla piłkarza.
Skoro Kądzior też z urazem to mamy najdziwniejsze okienko ligii od lat, sezon na nieudane transfery. A skąd ta informacja? U nożowników niedawno testy zdał przecież.
Ostatnio edytowany przez: Zygmunt Wasilewski, 5 lipca 2017, 12:11 [1 raz(y)]
To żaden argument. Wielu jest zawodników, którzy już powinni być w e-klasie i wielu, którzy tam nie powinni być.
PR, szczęście, dobry/zły agent i wiele innych czynników o tym decyduje przecież. Kądzior rozwinął się przez ostatni sezon i tyle.
Ostatnio edytowany przez: Zygmunt Wasilewski, 5 lipca 2017, 12:22 [1 raz(y)]
Tutaj odpowiedź jest prosta i sprowadza się do Skorzy. Z jednym z nich zdobył MP, drugiego najwyraźniej nie ceni zbyt wysoko. Dąbrowski do Pogoni przyszedł w wieku 26 lat, SP ma już 30 i jest po prostu szklany.
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w sezonie 17/18 - 05/07/2017 15:38
Pawłowski był zawsze szklany i to był jego największy problem, bo gdy był w formie to zawsze potrafił coś wnieść na boisku. W szczycie formy naprawdę imponował szybkością, dryblingiem i strzałem, kręcił też dobre statystyki. Ale ostatni sezon miał marny i pewnie Lech stara się go upchnąć gdziekolwiek aby zluzować kontrakt. Zapewne Pogoń skorzystała z tej "okazji" i dogadała się w temacie, po czym wszystko poszło w cholerę przez testy.
Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w sezonie 17/18 - 05/07/2017 19:15
Sytuacja nie jest idealna ale jest lepsza niż w rundzie wiosennej poprzedniego sezonu. Ja jestem optymistą i wierzę, że ta drużyna da nam wiele radości bo ma ku temu potencjał, jest budowana mądrze i z konsekwencją.
Za Kudłą i Słowikiem nikt nie tęskni a w ich miejsce jest solidny bramkarz. Za Matrasa przyszedł Hołota. Obst niestety ale nie był na poziomie ekstraklasy więc wypożyczenie dobrze mu zrobi.
Wrócili z wypożyczeń Piotrowski i Zwoliński. Piotrowski rozegrał dobrą rundę w I ligowym Stomilu Olsztyn i jest szansa, że będziemy mieli z jego gry sporo radości. Zwolak jak Zwolak, miał bardzo słaby okres ale przy Skorży może się odbudować.
Coraz lepiej w Szczecinie czuje się Mate, powinno być lepiej niż w poprzednim sezonie. W sparingach wygląda bardzo dobrze (ok, byli już mistrzowie sparingów jak Kamess czy inny Mosnikov) kwestia psychiki. Walukiewicz i Bursztyn to melodia przyszłości i materiał do wyszlifowania.
Taką drogę obrał klub i ja się z tego cieszę. Pisanie o jakichs Gollach, zawodnikach premier league, przewijał się tutaj też Wasilewski - ewidentnie zero pojęcia (nie żebym się robił na jakiegoś znawce ) o realiach rynku, naszego klubu i życie football managerem. Poziom tego wątku to jedno wielkie dno. Ja osobiście wolę 3 transfery i gwarancje dobrze wydanych pieniędzy (na pensje) niż 10 w stylu Herve Tchamiego i Pavle Popary. Na tyle nas stać i dobrze, że nie wydajemy pieniędzy ponad stan bo źle by się to skończyło. Poza tym fakt, że przyszli do nas najlepsi (albo jedni z najlepszych) zawodników grupy wschodniej CLJ pokazuje, że klub obrał właściwą drogę w pozyskiwaniu graczy, cieszy się coraz większą renomą i ma dobrze rozbudowany skauting.
Sytuacja nie jest idealna ale jest lepsza niż w rundzie wiosennej poprzedniego sezonu. Ja jestem optymistą i wierzę, że ta drużyna da nam wiele radości bo ma ku temu potencjał, jest budowana mądrze i z konsekwencją.
Za Kudłą i Słowikiem nikt nie tęskni a w ich miejsce jest solidny bramkarz. Za Matrasa przyszedł Hołota. Obst niestety ale nie był na poziomie ekstraklasy więc wypożyczenie dobrze mu zrobi.
Wrócili z wypożyczeń Piotrowski i Zwoliński. Piotrowski rozegrał dobrą rundę w I ligowym Stomilu Olsztyn i jest szansa, że będziemy mieli z jego gry sporo radości. Zwolak jak Zwolak, miał bardzo słaby okres ale przy Skorży może się odbudować.
Coraz lepiej w Szczecinie czuje się Mate, powinno być lepiej niż w poprzednim sezonie. W sparingach wygląda bardzo dobrze (ok, byli już mistrzowie sparingów jak Kamess czy inny Mosnikov) kwestia psychiki. Walukiewicz i Bursztyn to melodia przyszłości i materiał do wyszlifowania.
Taką drogę obrał klub i ja się z tego cieszę. Pisanie o jakichs Gollach, zawodnikach premier league, przewijał się tutaj też Wasilewski - ewidentnie zero pojęcia (nie żebym się robił na jakiegoś znawce ) o realiach rynku, naszego klubu i życie football managerem. Poziom tego wątku to jedno wielkie dno. Ja osobiście wolę 3 transfery i gwarancje dobrze wydanych pieniędzy (na pensje) niż 10 w stylu Herve Tchamiego i Pavle Popary. Na tyle nas stać i dobrze, że nie wydajemy pieniędzy ponad stan bo źle by się to skończyło. Poza tym fakt, że przyszli do nas najlepsi (albo jedni z najlepszych) zawodników grupy wschodniej CLJ pokazuje, że klub obrał właściwą drogę w pozyskiwaniu graczy, cieszy się coraz większą renomą i ma dobrze rozbudowany skauting.
I nie zmienisz zdania jak dostaniemy kilka razy po łbie tak jak Kazik w finałowej bo już lepił z gówna bo niebyło kim grać . Sezon to nie jeden mecz tu nie polecisz całego na ambicji , i się nie zdziwię ja Skorża pierdolnie to wszystko po kilku kolejkach żeby nie hańbić nazwiska bo miały być ciekawe nazwiska a jest CLJ i tu nie chodzi o brak pieniędzy na transfery
W Holandii poszedł w górę i ocierał sie o Reprezentacje a my mamy 3 środkowych obrońców (1 kontuzjowany , 2 jest jeszcze juniorem a 3 prawym obrońcą)
Tak poszedł w górę, że po spadku z ligi nikt z przeciętnej holenderskiej ekstraklasy nie znalazł dla niego miejsca w swoim zespole. Tylko pierwszy sezon miał solidny, później było mniej ciekawie. On w ogóle to jest za darmo lub tanio dostępny z racji na jakąś klauzulę? Bo na Transfermarkt widnieje informacja, że ma kontakt do 2018.
W Holandii poszedł w górę i ocierał sie o Reprezentacje a my mamy 3 środkowych obrońców (1 kontuzjowany , 2 jest jeszcze juniorem a 3 prawym obrońcą)
Tak poszedł w górę, że po spadku z ligi nikt z przeciętnej holenderskiej ekstraklasy nie znalazł dla niego miejsca w swoim zespole. Tylko pierwszy sezon miał solidny, później było mniej ciekawie. On w ogóle to jest za darmo lub tanio dostępny z racji na jakąś klauzulę? Bo na Transfermarkt widnieje informacja, że ma kontakt do 2018.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.