Za przeproszeniem - pierdu pierdu Testy medyczne są elementem transferu i pisanie o tym, że Pawłowski zasili Pogoń było zwykłym dziennikarskim sprintem "kto pierwszy!". Swoją drogą, z komunikatu wynika że u Pawłowskiego występuje coś bardzo złego i nie jest temat na 1-2 tygodnie rehabilitacji.
Ostatnio edytowany przez: eJay, 3 lipca 2017, 14:03 [1 raz(y)]
Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
Radosław Nawrot uważa że Pawłowski jest zdolny do gry, a to że nie przeszedł testów to kłamstwo..
https://twitter.com/RadoslawNawrot/status/881844041989718016
Heh... czyli co - zrobili badania po to by pokazać np. Skorży, że go chcieli i mówią mu teraz:" Zobacz no Maciuś, chcieliśmy, zaprosiliśmy, przyjechał, ale wyniki słabe. Szukamy dalej..." a Stolar do Mroczka wtedy "Widzisz jak wyszło, znajdziemy kogoś tańszego".
Dla mnie powyższe to mocne science-fiction i aż się nie chce wierzyć, żeby tak kombinowali.
Radosław Nawrot uważa że Pawłowski jest zdolny do gry, a to że nie przeszedł testów to kłamstwo..
https://twitter.com/RadoslawNawrot/status/881844041989718016
Tweet Nawrota to żaden argument. Tym bardziej że dopytywany to sam podaje, że mało szczegółów zna
Z Pawłowskim musi być gorzej niż źle, skoro go nie wzięli. Gdyby rehabilitacja przebiegała normalnie to by go brali z opcją że zagra za 2-3 miesiące i będzie dużym wzmocnieniem środka pola. Mysle że lepszym wzmocnieniem byłby Robak w ataku
Ja kocham Liverpool - Ty kibicujesz Man Utd,
Jestem za Pogonią Szczecin, a Ty za Lechem Poznań
Lubie metal, a Ty kochasz hip-hop, Popierasz PiS, ja wole PO
Mimo to jesteś mi jak brat, bo łączy nas nienawiść do drogówki.
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w sezonie 17/18 - 03/07/2017 15:42
Wszystko to na cienkiej linie zawieszone.
Lech chciał się zemścic za Robaka którego opchnęliśmy z rozsypaną kostką i starcili bez niego cała rundę ?
...a może Pawłowski w ostatniej chwili dostał zawrotów głowy i wpadl w depresje po telefonie od Menagera że PSG wysłało zapytanie? Podobno chodzi o kontuzje pleców.
Teraz pytanie gdzie na testy medyczne nie przychodzi lekarz a pielęgniarka podbija za niego kartę pieczątka "zdolny"..
ŚLąsk? Nieciecza?
Śmieszne to wszystko po za faktem że albo wilczy bilet Szymonowi tu wystawiliśmy i teraz nikt go nie będzie chciał oraz fakt że My dalej stoimy w martwym punkcie bo jakby nie patrzeć to piłkarsko byłby u nas sporym wzmocnieniem.
Ostatnio edytowany przez: EPSON, 3 lipca 2017, 15:48 [1 raz(y)]
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w sezonie 17/18 - 03/07/2017 16:02
Generalnie nie byłem przekonany co do tego transferu. Z tego co widziałem na tt u pyrusów to bardzo liczyli na to że go kupimy a oni sie go pozbędą. Sytuacja podobna do tej jak przychodził do nas Przybecki z Zagłębia, my zadowoleni o oni jeszcze bardziej że pozbyli sie balastu.
Generalnie nie byłem przekonany co do tego transferu. Z tego co widziałem na tt u pyrusów to bardzo liczyli na to że go kupimy a oni sie go pozbędą. Sytuacja podobna do tej jak przychodził do nas Przybecki z Zagłębia, my zadowoleni o oni jeszcze bardziej że pozbyli sie balastu.
Ja sie nawet ciesze, ze nie przyszedl. Jedyny plus bylby taki, ze w razie kontuzja Wegra albo Deleva mielibysmy wieksze pole manewru na skrzydle. Minusow bylo wiecej - sa pozycje, ktore wymagaja natychmiastowego wzmocnienia (np. srodek obrony), za Pawlowskiego, ktory mialby byc alternatywa trzeba bylo zaplacic (kontrakt z Lechem konczy sie w czerwcu 2019), cale to zamieszanie wokol jego osoby w Poznaniu jest conajmniej dziwne i naprawde wolalbym zeby szatnia pozostala zdrowa nawet kosztem braku tego pilkarza. Drugiego dna raczej nie ma sie co doszukiwac, niech idzie gdzie indziej i niech mu sie wiedzie, a kase ktora miala pojsc na niego wydac na kogos kto realnie wzmocni pierwszy sklad. Najpierw trzeba miec solidna pierwsza jedenastke a potem tworzyc konkurencje na lawce. Tak to wedlug mnie powinno wygladac. Chyba, ze mamy jakies dodatkowe zrodlo gotowki, o ktorym nie wiem
Lech chciał się zemścic za Robaka którego opchnęliśmy z rozsypaną kostką i starcili bez niego cała rundę ?
...a może Pawłowski w ostatniej chwili dostał zawrotów głowy i wpadl w depresje po telefonie od Menagera że PSG wysłało zapytanie? Podobno chodzi o kontuzje pleców.
Teraz pytanie gdzie na testy medyczne nie przychodzi lekarz a pielęgniarka podbija za niego kartę pieczątka "zdolny"..
ŚLąsk? Nieciecza?
Śmieszne to wszystko po za faktem że albo wilczy bilet Szymonowi tu wystawiliśmy i teraz nikt go nie będzie chciał oraz fakt że My dalej stoimy w martwym punkcie bo jakby nie patrzeć to piłkarsko byłby u nas sporym wzmocnieniem.
Serio? Wzmocnieniem? Nieważne, że niezdolny do gry, może za pół roku by się wyleczył, bo papiery na granie ma? No jaja.
Z tego co kartofle na ty donoszą pod tą dyskusją to on się do sanatorium nadaje. Byłby wzmocnieniem ale Domu Lekarskiego zasilając kręgi pacjentów dr Paproty.
Przema- na skrzydło L/P ktoś być musi jako rotacja dla Dzika i konkurencja dla Węgra. Skrzydłowy i stoper to muszą być priorytety.
ŚLąsk? Nieciecza?
Serio? Wzmocnieniem? Nieważne, że niezdolny do gry, może za pół roku by się wyleczył, bo papiery na granie ma? No jaja.
Z tego co kartofle na ty donoszą pod tą dyskusją to on się do sanatorium nadaje. Byłby wzmocnieniem ale Domu Lekarskiego zasilając kręgi pacjentów dr Paproty.
Przema- na skrzydło L/P ktoś być musi jako rotacja dla Dzika i konkurencja dla Węgra. Skrzydłowy i stoper to muszą być priorytety.
Konkurencja jest potrzebna na kazdej pozycji, nie tylko na skrzydle. Jesli brak Pawlowskiego spowoduje, ze Rapa wroci na prawa obrone, a obok Fojuta zakontraktowany zostanie ktos ogarniety za kase przewidziana na zawodnika Lecha - to ja jestem za. Bedzie pierwsza jedenastka na poziomie, to wtedy mozna szukac alternatyw dla Nunesa, Deleva czy Rapy.
ŚLąsk? Nieciecza?
Konkurencja jest potrzebna na kazdej pozycji, nie tylko na skrzydle. Jesli brak Pawlowskiego spowoduje, ze Rapa wroci na prawa obrone, a obok Fojuta zakontraktowany zostanie ktos ogarniety za kase przewidziana na zawodnika Lecha - to ja jestem za. Bedzie pierwsza jedenastka na poziomie, to wtedy mozna szukac alternatyw dla Nunesa, Deleva czy Rapy.
Z całym szacunkiem dla tej dyskusji to będę się upierał że ZDROWY Pawłowski byłby sporym wzmocnieniem.Ponadto wcale na skrzydle grać nie musi bo grywał juz jako "10-tka" i w ataku.Co do kwestii szatni to jak rozmawiałem swego czasu ze znajomym (za Skorży w Lechu) ,bliskim szatni Lecha to w tym czasie kilku graczy chciało wywalić MS i Lech dołował, w przeciwieństwie do Pawłowskiego który ratował honor Pyr (do momentu kontuzji) i ciągnął im cała ofensywe.Może dlatego własnie jego temat był w Szczecinie i pewnie za sprawa Skorży.
Generalnie to nie chodziło mi o samą sytuacje z testem medycznym (bo ta jest raczej groteskowa sytuacja ) tylko o fakt ,że tematu jego kontuzji nikt wcześniej nie analizował. W pełni się zgadzam że kontuzjowany gracz ,chociażby był Messim, jest zbędny na liście płac w Pogoni.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.